3.12.2017 klo 06:57
Uutinen

Vuoden Yksinyrittäjäksi valittu Anna Broholm paljastaa lapsuuden haaveammattinsa: ”Kolmantena hyvänä vaihtoehtona tuli sitten tämä mainostoimistoyrittäjä”

Satakunnan Yrittäjät jakoi lauantaina 2.12. kolme Vuoden 2017 Yrittäjäpalkintoa. Palkittujen yritysten veturit kiittävät videoilla henkilökuntaa, perheen tukea ja yrittäjäkollegoita.

Satakunnan Vuoden Yrittäjä 2017 tunnustuksen vastaanotti VMP-Interior Raumalta. Satakunnan Vuoden Yrittäjäperhe 2017 on harjavaltalalainen MN Kuljetus Oy. Satakunnan Vuoden yksinyrittäjä 2017 -palkinnon sai ulvilalainen PieniSuuri Idea.

Satakunnan Vuoden Yrittäjä 2017

VMP-interior suunnittelee ja toimittaa avaimet käteen -periaatteella apteekkien, sairaalojen lääketilojen ja myymälöiden sisustuksia sekä lääkelogistiikan ratkaisuja. Yritys tekee vakaata tulosta, tuo itse maahan tavaraa yhdekästä eri maasta ja käynnistää parhaillaan vientitoimintaa. Asiakkaan tarpeet huomioidaan yrityksessä erittäin tarkasti jo tuotteen suunnitteluvaiheessa. Perustaja Veli-Matti Paulasaari antaa henkilökunnalle vastuuta ja panostaa osaamisen kasvattamiseen.

– VMP-interior on innovatiivinen yritys, jossa hyödynnetään digitalisaatiota kehittämällä uusia tuotteita kuten lääkerobotteja. Yritys valittiin yhtenä finalistina Satakunnasta vuoden 2017 Kasvu Openiin, perustelee Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku Kivinen.

Tutustu palkittuun VMP-interioriin:

https://www.satakunnankansa.fi/videot/vmp-interior-on-satakunnan-vuoden-…

Satakunnan Vuoden Yrittäjäperhe 2017

Vuonna 2004 perustetun MN Kuljetus Oy:n juuret juontavat vuoteen 1954, jolloin Toivo ja Alli Niinivirta hankkivat ensimmäisen kuorma-autonsa. Alkutaipaleella isän ja äidin apuna oli kuusi poikaa. Nykyinen yritys toimii kolmannen polven, Mikko Niinivirran, käsissä. Yritys on kyennyt ponnistamaan haasteiden kautta tasaiseen kasvuun. Valinnassa kiinnitettiin huomiota erityisesti perheen sinnikkyyteen jatkaa ja uudistaa liiketoimintaa koko perheen voimin.

– Olen tullut 13-vuotiaana kesätöihin. Jokainen päivä on erilainen. Ei ole ollut yhtään samanlaista päivää loppujen lopuksi, kertoo toimitusjohtaja Mikko Niinivirta.

Katso MN Kuljetuksen video:

https://www.satakunnankansa.fi/videot/mn-kuljetus-on-satakunnan-vuoden-y…

Satakunnan Vuoden yksinyrittäjä 2017

Ulvilalaisessa mainostoimistossa, PieniSuuri Ideassa, tehdään monipuolisesti graafista suunnittelua, lehtien taittoa, valokuvausta ja kuvitusta. Yksinyrittäjä Anna Broholm on suunnitellut muiden muassa elokuvatuotantojen rekvisiittaa ja markkinointimateriaalia julisteista äänilevyjen kansiin. Broholm on alan moniosaaja painopinnanvalmistajan, kuva-artesaanin, media-assistentin ja valokuvaajan opinnoilla. Hänet on palkittu myös Ulvilan Vuoden Nuori Yrittäjä 2017 -tunnustuksella.

– Lapsuuden haaveammattini oli pilvenpiirtäjä tai taivaanrannanmaalari. Mutta ihan kolmantena hyvänä vaihtoehtona tuli sitten tämä mainostoimistoyrittäjä, muistelee Anna Broholm.

Anna Broholm kertoo onnistumisistaan ja yksinyrittäjän haasteista:

https://www.satakunnankansa.fi/videot/pienisuuri-idea-on-satakunnan-vuod…

Satakunnan Yrittäjäpalkinnot

Satakunnan Yrittäjien paikallisyhdistykset ehdottavat Yrittäjäpalkintojen saajia. Lopulliset päätökset tekee Satakunnan Yrittäjien puheenjohtajistosta sekä toimitusjohtajasta koostuva valintaraati.

Satakunnan Vuoden Yrittäjä on valittu vuodesta 1977

Satakunnan Vuoden Yrittäjäperhe on valittu vuodesta 1989

Satakunnan Vuoden Yksinyrittäjä on valittu vuodesta 2015