21.11.2017 klo 19:07
Uutinen

Vuoden Yrittäjä 2017 on Tornokone Oy

Keravan Yrittäjien Vuoden Yrittäjä 2017 LEHDISTÖTIEDOTE 17.11.2017

Tornokone

Tornokone on betonikoneiden ja –laitteiden myyntiin sekä huoltoon ja varaosakauppaan erikoistunut yritys, jonka liikevaihto vuonna 2016 oli 11, 8 Me. Se työllistää käytännössä kuusi henkeä Sementtitehtaankadulla sijaitsevassa, viime vuonna valmistuneessa, itse rakennutetussa kiinteistössä.

Tornokoneen toiminta kulminoituu vahvasti Kari Setälän yrittäjäpersoonaan. Hän on toiminut betonikonealalla yli 30 vuoden ajan ja luonut menestyvän yrityksen pieneen segmenttiin. Alkuun Setälä toimi alan eri yrityksissä ja siirtyi lopulta vuonna 2009 Tornokoneen palvelukseen hankkien samalla 20 % yrityksen osakkeista. Nykyään hän omistaa yrityksen kokonaan.

Tornokoneen asiakkaista 90 % on betonipumppausyrityksiä – loput ovat betoninvalmistajia. Toiminta koostuu laitteiden ja koneiden myynnistä, johon liittyy käytetyn laitteen edelleenmyynti. Huoltotoiminnalla ja varaosien myynnillä on suuri merkitys, sillä ilman niitä laitteiden myynti olisi haastavaa.

Kari Setälä on myös tunnettu jääkiekon harrastajana Keravalla paikallisissa seuroissa – niin valmentajana, seurajohtajana kuin Jääkiekkoliiton aluehallituksen jäsenenä. Nyttemmin hän on keskittynyt vain yritystoimintaan.

Tornokone valittiin Vuoden Yrittäjäksi, koska sen liikevaihto on kasvanut useana vuonna peräkkäin ja kasvu on tehty kannattavasti liikevoittoa lisäten. Yritys on myös vakavarainen ja luotettava työnantaja sekä tunnettu keravalainen toimija. Se on juuri rakennuttanut uudet toimitilat Keravalle osoittaen sitoutumista paikkakunnalle.

Vuoden Yrittäjä julistetaan ja palkitaan Keravan Yrittäjien vuosijuhlassa Klondykessä Keravalla lauantaina 18.11.2017 klo 18 jälkeen.

Lisätietoja

Harto Viiala

Puheenjohtaja

Keravan Yrittäjät

Puh. 040 557 4502

harto.viiala@hyxo.fi

www.tornokone.fi