14.10.2019 klo 12:57
Uutinen

Vuoden Yrittäjäjuhla 5.12.2019

Itsenäisyyspäivän aattona kokoonnumme juhlistamaan kulunutta vuotta. Tänä vuonna juhlimme Masalan LähiTapiola Sport Centerissä, joka avautuu tapahtumamme jälkeen SuurkonsertiksiHapporadion ja paikallisen Astralionin keikka seuraa illallistamme. Tapahtuman juontaa viihteen monitoimimies Mikko Kartano ja musiikista huolehtii kirkkonummelaisille tuttu dj Denkka.

Kirkkonummi kaipaa vuosittaista tapahtumaa ja KIDE ry:n kanssa järjestämme suurkonserttia jo toista kertaa – edellinen oli Lauri Tähkä 2017, joka myytiin loppuun ja olikin aivan mahtava konsertti. Tänä vuonna konsertilla on myös erityinen tavoite, eli vakiinnuttaa paikkansa Kirkkonummen tapahtumakalenterissa. Ensi vuonna, kuka ties, ken esiintyy – voit tehdä myös ehdotuksesi asiasta jo tässä vaiheessa KIDE ry:lle!

Yrittäjäjuhlan liput ovat saatavilla suurkonsertti.fi -verkkosivuilta ja oma yrittäjäyhdistyksen jäsennumerosi toimii alennuskoodina (normaalisti liput ovat 95 €/hlö, jäsenille viilattu hinta vain 75 €/hlö). Hinta sisältää illallisen sekä koko konsertin ohjelman. Tätä tilaisuutta moni käyttää pitääkseen yrityksensä pikkujoulut – laadukas paketti edulliseen hintaan!

Yrittäjäjuhlassa julkistetaan myös Vuoden Yrittäjä 2019 sekä Vuoden Elämäntyöpalkinto 2019 -voittajat, joiden ilmiantoaika on 15.11.2019 saakka. Siispä, jos sinulla on tiedossasi yrittäjä, joka on erityisen ansioitunut yrittäjänä ja vaikuttanut positiivisesti Kirkkonummen kehitykseen, lue ohjeet ja toimi!

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Oletko kiinnostunut osallistumaan Kirkkonummen suurtapahtumaperinteen rakentamiseen ja samalla näkyä mukana mainonnassa?

Lähde sponsoriksi tapahtumalle! Lue lisää >>