Petri Sorsa ja Jari Knuuttila
Petri Sorsa ja Jari Knuuttila Millidyne Oy:stä
15.10.2021 klo 21:09
Uutinen

Vuoden Yrittäjät 2021 Petri Sorsa ja Jari Knuuttila Millidyne Oy:stä

Hervannan Vuoden Yrittäjinä 2021 palkittiin pitkän linjan hervantalaiset, pinnoitevalmistaja Millidyne Oy:n perustajat Petri Sorsa ja Jari Knuuttila. Tämänkin hervantalaisen yrityksen tarina on lähtöisen TTY:ltä 90-luvun loppupolella ja nyt entiset opiskelukaverit toimitusjohtaja Petri Sorsa ja hallituksen puheenjohtaja Jari Knuuttila ovat yhtiökumppaneita. Yrityksen tarina alkoi pinnoitteiden valmistamisesta Valmetin paperikoneisiin, mistä se on ajan mittaan laajentunut muihin pinnoitteisiin. Tällä hetkellä Millidyne työllistää 11 henkeä.

Yrityksen tuotteisiin kuuluu mm. Avalon®-pinnoitteet, joiden toiminnallisuuksia ovat puhtaanapysyvyys, korroosionkestävyys, naarmutuksenkestävyys, jäätymisenesto, optiset ominaisuudet ja fotokatalyyttisyys. Käytössä ne ovat mm. prosessiteollisuuden laitteissa ja komponenteissa, valmistavan teollisuuden tuotteissa, rakennusteollisuuden valmisteissa, energiateollisuuden laitteissa, kiinteistöjen kunnossapidossa ja liikennevälineissä.

Muita tuotteita ovat mm. Neoxid -keraami- ja keraamikomposiittijauheet sekä plasma- että HVOF-ruiskutukseen. Neoxid-jauheet mahdollistavat paremman pinnoitustehokkuuden ja kulutuskestävyyden konventionaalisiin jauheisiin verrattuna.

Tutustu yritykseen täällä: www.millidyne.fi.

Katso Vuoden Yrittäjä -video täältä >>

Muita kiinnostavia aiheita