2.11.2021 klo 11:53
Uutinen

Vuoden yritys Turussa 2021: LST Sähköpalvelu Oy

LST Sähköpalvelu Oy palkittiin lauantai-iltana 30.10. pidetyssä Varsinais-Suomen Yrittäjägaalassa vuoden yrityksenä Turussa.

LST Sähköpalvelu Oy tekee sähkö- ja tietoliikenneasennuksia. Yrityksen palveluihin kuuluvat sähkötekniset huolto ja kunnossapitotyöt, kerrostalojen kokonaisvaltaiset sähkösaneeraukset, toimitilamuutokset, liikerakennusten sähköasennukset, sähköautojen latauslaitteistojen asennukset sekä paloilmoitinasennukset, huollot ja korjaukset. Yritys toimii koko Varsinais-Suomen alueella. Sen asiakkaita ovat yritykset ja yhteisöt. 

LST Sähköpalvelu on osa kotimaista perheyritystä, LST Groupia.

─ Sähköpalvelun historiaa on alettu kirjoittaa jo vuonna 1962. Silloin Heikki Hietarinta perusti Laivasähkötyö-nimisen yhtiön. Asiakkaat ja 1990-luvun lama eivät kuitenkaan pitäneet siitä, että laivasähkömiehet työskentelivät maapuolen asennuksissa. Tällöin syntyi ajatus omasta maapuolen asennuksiin keskittyvästä urakointiliikkeestä, jossa toimiva johto otetaan mukaan omistajiksi ja yrittäjiksi. Vuonna 1995 syntyi LST Sähköpalvelu. Nimi, haalarit ja y-tunnus vaihdettiin ja sen myötä julkikuva asiakkaiden suuntaan muuttui. Yhtiö säilytti kuitenkin taustavoimansa sekä rakennus- ja kilpailukykynsä, kertaa LST Sähköpalvelu Oy:n toimitusjohtaja Tomi Oksanen yrityksen taustaa.

Nykyisin LST Sähköpalvelu on perinteikäs sähköurakoitsija modernissa paketissa. Se palvelee asiakkaitaan ammattitaitoisesti, joustavasti ja ystävällisesti.

─ Alun hämmennyksen ja yllätyksen jälkeen olemme olleet erittäin otettuja saamastamme huomionosoituksesta ja palkinnosta vuoden yrityksenä Turussa. Turussa toimii niin monta hienoa, innokasta ja innovatiivista yritystä, että tällaisesta sijoittumisesta kehtaa jo olla vähän ylpeä. Kiitos meidän loistaville työntekijöille, joiden näköisenä LST Sähköpalvelu nähdään työmailla ja asiakkaiden kohteissa, Tomi Oksanen kiittelee.