5.5.2024 klo 20:52
Uutinen

Vuorovaikutteinen myyntikoulutus yrittäjille – Vahvista taitojasi Raaseporissa

Raaseporin Yrittäjät ja Uudenmaan Yrittäjät järjestävät toukokuun lopussa 23.5. yhteisen myyntikoulutuksen. Yhdessä Eva-Lotta Rehnmanin kanssa pohdimme, mitä tehokas myynti on.

Yrittäjien huomion myynnin kehittämisessä on viime aikoina vienyt usein tekninen kehitys ja sosiaalisen median haltuunotto. Koko kuva on kuitenkin monipuolisempi.

– Samalla kuin Corona-aika lisäsi nettikauppaa huomattavasti, ja sen osuus on vieläkin korkea, niin pandemia on myöskin lisännyt kiinnostusta lähikauppoihin ja lähellä tuotettuihin tuotteisiin. Ihmiset ovat entistä tietoisempia kestävyydestä ja siitä, miten voimme vähentää riippuvuutta globaaleista toimitusketjuista. Tämä voi johtaa kasvavaan kysyntään paikallisissa yrityksissä ja tuotteissa. Silloin on hyvä miettiä omaa myyntiprosessia ja terävöittää sitä, Eva-Lotta Rehnman sanoo.

Tapa kohdata ihminen ratkaisee

– Myynnissä oleellista on, miten kohtaat ihmisiä. Kun ylität asiakkaan odotukset, saat hänet pysymään luonasi. Nämä voivat olla pieniä helppoja juttuja, jotka eivät edes maksa mitään, Rehnman väittää.

Eva-Lotta Rehnman on kouluttaja Axxell Utbildning Ab:ssä ja intohimoinen monimuotoisuuden ja luovuuden puolestapuhuja. Omassa yrityksessään Lotta Rehnman Photography & Travel, hän myy eri palveluita liittyen valokuvaukseen.

Toukokuisessa myyntikoulutuksessa Rehnman käy läpi myyntiportaat: mistä aloitat, mihin tähtäät ja mitä voit vielä tehdä ennen kuin asiakas lähtee.

Myynnin perusasioita jokaisen yrittäjän onkin hyvä käydä läpi aika ajoin.

– Lisäksi jos yrittäjällä on henkilökuntaa, kannattaa muistaa kouluttaa oma asiakaspalvelukonsepti heillekin, Rehnman sanoo.

Ruotsinkielinen koulutus

Eva-Lotta Rehnman lupaa koulutuksen olevan vuorovaikutteinen:

– Yrittäjät pääsevät halutessaan jakamaan omia onnistumisiaan, vinkkejään ja mahdollisia haasteitaan.

Raaseporin Yrittäjien puheenjohtaja Henna Seger kannustaa mukaan erityisesti ruotsinkielisiä jäseniä.

– Tämä on kerrankin ruotsinkielinen tapahtuma ja koulutus!, Seger iloitsee, ja muistuttaa, että kaikki yrittäjien tilaisuudet ovat samalla verkostoitumistilaisuuksia.

Kaikki ruotsia taitavat ovat koulutukseen tervetulleita, ja jos oma ruotsin taito on enemmän passiivista, voi kouluttajalta kysymyksiä kysyä myös suomeksi.

Katso tilaisuuden tarkempi ohjelma täältä ja ilmoittaudu mukaan!

Yrittäjä, tunnetko Axxellin?

Axxell on ammattioppilaitos, joka toimii kahdeksalla paikkakunnalla läntisellä rannikkoseudulla, Turusta pääkaupunkiseudulle.

Yrittäjille Axxell tarjoaa monia mahdollisuuksia yrittäjän ammattiosaamisen kehittämisestä aina uusien työntekijöiden kouluttamiseen tai harjoittelijayhteistyöhön.

Vad kan Axxell erbjuda
Starta eget företag 
Arbete som teamledare