24.11.2021 klo 13:43
Uutinen

Vuosijuhlassa tanssittiin, nautittiin ja ratkottiin murhaa

Ulvilan Yrittäjien vuosijuhlaa vietettiin Porin Suomalaisella Klubilla 20.11.2021. Paikalle oli saapunut ennätysmäärä jäseniämme sekä yhteistyökumppaneitamme.

Illan aikana paljastettiin ja palkittiin Ulvilan Vuoden Yritys 2021, joka on Siru Innovations Oy. Lämpimät onnittelut vielä näille huikeille nuorille yrittäjille!

Palkitsimme myös 30-vuotistimanttiristein Tuomo Katajamäen (Katajamäki Consulting) sekä Vesa Virran (Metallikiillotus Virta). Kaj-Erik Nieminen (RSV Satakunta) oli myös yksi timanttiristin saajista, mutta hän ei ikävä kyllä päässyt noutamaan palkintoaan. Juha Mykrä (Maanrakennus Mykrä) palkittiin jo aiemmin tällä samalla ristimerkillä.10-vuotishopearistin saivat Anna Broholm (PieniSuuri Idea) sekä Joona Mannonen (Rakennusliike Mannonen). Suomen Yrittäjien pronssisen ansiomerkin 5-vuotisesta järjestötoiminnasta sai Krista Vääräkoski. Erityismuistamisen 40-vuotisesta urasta sai Ulvilan yrittäjien kunniapuheenjohtaja Tiina Ahonen. Syntymäpäiväänsä juhlivaa Jarkko Simulaa muistimme myös kukkasin.

Illan pääpuhujana toimi kansanedustaja Matias Marttinen. Ruoka oli maittavaa, seura mitä parhainta ja lopuksi vielä @djjulpo tanssitti meidät yöhön. Lämmin kiitos kaikille osallistujille. Monta hyvää keskustelua, uutta ideaa, tuttavaa sekä tanssia rikkaampana kohti loppuvuotta.