27.11.2023 klo 15:18
Uutinen

Vuosikokouksessa valintoja, uudeksi puheenjohtajaksi Andreas Ögård 

Loviisan Yrittäjien vuosikokoukseen 22.11. Degerby Gilleen kerääntyi lähes 30 aktiivia päättämään uudesta puheenjohtajasta, kun yhdistystä kolme vuotta luotsannut Janine Henriksson-Wiberg luopui puheenjohtajuudesta. Kokous valitsi Janinen seuraajaksi aiemmin varapuheenjohtajana toimineen Andreas Ögårdin yksimielisesti. Lämpimät kiitokset upeasta työstä osoitettiin kukkien kera Janinelle! Onnea Andreas! 

Hallituksen uudeksi jäseneksi valittiin Irene Kalk ja hallituksessa jatkavat uuden kaksivuotiskauden Annika Fellman, Arto Henriksson ja Charlotta Nygård, sekä jatkavat toisen vuoden Heljä Misukka ja Ken Ryynänen. Tervetuloa Irene mukaan hallitustyöhön! 

Vuosikokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma tulevalle vuodelle 2024. Loviisan Yrittäjät haluaa ensi vuonna kiinnittää huomiota erityisesti yrittäjien hyvinvointiin ja jaksamiseen. Toinen painopiste on valmistautuminen kevään 2025 kunnallisvaaleihin. Yrittäjäyhdistyksen pyrkimyksenä on vaikuttaa poliittisiin päättäjiin ja virkamiehiin, jotta päätöksenteko olisi yrittäjäystävällistä ja vaikuttaisi elinkeinon kasvuun ja menestykseen. Tavoitteena on saada valtuustoon enemmän yrittäjämyönteisiä päättäjiä Loviisan Yrittäjien elinvoimaohjelman tavoitteiden mukaisesti. 

Yrittäjäristit Falckille ja Willnerille  

Yrittäjäristit jaettiin yli 30 vuoden yrittäjyyden johdosta Patrick Falckille (Falck Service Oy Ab) sekä Kristian Willnerille (Tarra-Tac Oy).  Lämpimät onnittelut! 

Falck Service Oy Ab:n perustaja ja omistaja Patrick Falck on yli 30 vuoden ajan osoittanut, miten yrittäjyys, kestävä kehitys ja paikallisyhteisön tukeminen voivat kulkea käsi kädessä. Yritys ostaa puuta suomalaisilta metsäomistajilta muuntaen sen energiantuotannossa käytettäväksi raaka-aineeksi. 

Kristian Willnerin johtama Tarra-Tac on vuonna 1993 perustettu tarrapaino, joka valmistaa erilaiset teollisuustarrat, merkintätarrat, mainostarrat ja etiketit vaativimpiinkin kohteisiin. Willner on ollut yrittäjyyden lisäksi Loviisan kaupunginvaltuutettu vuoteen 2020 saakka ja hänen sydäntään lähellä olivat kyläkoulujen ja etenkin Hardomin koulun kehitys. Nykyäänkin Willner on aktiivinen yrittäjä ja asukas.