23.8.2021 klo 15:45
Uutinen

WANTED – oletko sinä Kuopion Yrittäjien uusi puheenjohtaja tai hallituksen jäsen?

Kuopion Yrittäjät on vetovoimainen ja vaikuttava toimija, jonka toiminnan tarkoitus on pitää yritysten puolta ja yrittäjistä huolta. Hakisitko mukaan luotsaamaan Kuopion Yrittäjien toimintaa yhdistyksen puheenjohtajana tai hallituksen jäsenenä?  Yhdistyksen äänivaltaiset jäsenet valitsevat hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle 25.11. klo 17.00 järjestettävässä syyskokouksessa.

WANTED – PUHEENJOHTAJA

Kuopion Yrittäjien puheenjohtajan tehtävä on näköalapaikka, tehtävässä pääsee vaikuttamaan monella tavalla pitämällä yrittäjien puolta ja yrittäjistä huolta. Käymme tiivistä vuoropuhelua kaupungin johdon kanssa säännöllisesti ajankohtaisista asioista ja yhteiskuntavaikuttamisen valiokuntamme koostuu kaupunginvaltuutetuista. Tavoitteenamme näissä keskusteluissa on parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen olosuhteita.

Järjestämme jäsenistöllemme paljon erilaisia tapahtumia, joihin viime vuosina on osallistunut satoja yrittäjiä vuosittain. Autamme jäsenyrittäjiä arjessa myös viestimällä aktiivisesti kaikenlaisista yrityksiä koskevista asioista ja ilmiöistä.

Puheenjohtajalta odotamme hyvää yhteistyökykyä hallituksen ja sidosryhmien kanssa, jämäkkää asioiden hoitoa ja tietysti tahtoa hoitaa kaikkien kuopiolaisten yrittäjien asiaa. Tässä tehtävässä ei voi asettaa omaa etuaan muiden edelle. Lisäksi sinulla tulee olla jonkin verran aikaa ja mahdollisuus sitoutua tehtävään.

Järjestömme kolmiportainen rakenne auttaa työskentelyssä: Savon Yrittäjät täällä Savossa ja Suomen Yrittäjät valtakunnallisesti ovat käytettävissä ja tukenamme. Vahvana resurssina on pitkäaikainen ja osaava toiminnanjohtajamme Kirsi Sisso-Litmanen, joka vastaa operatiivisesta toiminnasta sekä tietenkin yhdistyksen hallitus.

Puheenjohtajan pesti on kaksivuotinen.

Ilmoita halukkuutesi asettua ehdolle täällä – Julkistamme lokakuun loppuun mennessä ehdolle asettuneet nettisivuillamme ja uutiskirjeissä.

WANTED HALLITUKSEN JÄSEN

Kuopion Yrittäjien hallitus koostuu noin kahdeksasta hallituksen jäsenestä ja puheenjohtajasta, yhdistyksen toiminnanjohtaja toimii hallituksen sihteerinä. Hallituksen jäsenen toimikausi on kaksi vuotta. Hallituksen jäsenistä erovuoroisia on vuosittain noin puolet.

Jos olet Kuopion Yrittäjien jäsenyrittäjä, ja järjestötoiminta ja vaikuttaminen kiinnostaa sinua ja sinulla on mahdollisuus käyttää aikaasi järjestötyöhön sekä halua

· olla mukana päättämässä Kuopion Yrittäjien toiminnasta, tavoitteista, tapahtumista

· laajentaa näkökulmaasi

· laajentaa verkostojasi

· olla ajan hermolla

voit olla etsimämme aktiivinen henkilö, ja toivomme että asetut ehdolle Kuopion Yrittäjien hallitukseen!

Ainoa, mitä vaadimme sinulta, on aikaa, intoa ja halua tehdä töitä noin 1300 jäsenyrittäjämme eteen. Toimintaamme ohjaa yhdistyksen strategia, säännöt, eettinen ohjeistus sekä hallinto-ohje. Emme vaadi sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, yrittäjänä toimiminen ja yrittäjyyden haasteiden ymmärtäminen antaa sinulle tehtävien hoidossa tarvittavan pätevyyden.

Esittelemme kaikki marraskuun alkuun mennessä ehdolle asettuneet yrittäjät nettisivuillamme ja uutiskirjeissä.

Ehdolle asettuminen ei automaattisesti tarkoita hallituspaikkaa, viime vuosina syyskokouksessa on usein äänestetty siitä ketkä pääsevät hallitukseen.

Asetu ehdolle hallituksen jäseneksi täällä.

Lisätietoa tehtävistä antaa puheenjohtaja Sirpa Karppi, puh. 050 502 3625