12.2.2018 klo 14:55
Uutinen

Y-GAALA: Tieto palkinnosta veti hiljaiseksi

Yrittäjä Sami Vanne totesi, että tieto maakunnallisesta yrittäjäpalkinnosta veti miehen hetkeksi hiljaiseksi. Kun tunnustus tulee yrittäjäkollegoilta, on sillä erityisen suuri merkitys.

– Palkinto kertoo, että jotain olemme osanneet tehdä oikein, Sami Vanne totesi.

Hämeen Yrittäjät palkitsi tuloksellisesta yritystoiminnasta Muurausliike Sami Vanne Oy:n yrittäjät ja osakkaat Sami Vanne, Toni Vanne ja Jesse Vanne Kanta-Hämeen vuoden 2017 yrittäjänä.

Palkitseminen tapahtui Hämeen Yrittäjien maakunnallisessa yrittäjäjuhlassa lauantaina 10. helmikuuta Hämeenlinnassa, Verkatehtaalla. Palkinnon luovuttivat Fennian aluejohtaja Heikki Tiihonen, Hamkin rehtori Pertti Puusaari ja Hämeen Yrittäjien puheenjohtaja Minna Nissilä.

Sami Vanne aloitti työt itsenäisenä yrittäjänä perustettavan yrityksen lukuun vuonna 1992, kun silloiselta työnantajalta meni yritys alta. Yrityksen perustaminen ei ollut siis mikään pitkäaikainen haave tai tavoite, vaan reagoimista eteen tulleeseen tilanteeseen. Kohde rakennettiin loppuun ja sen jälkeen monta muuta. Nykyisin yritys toimii koko Suomessa eri kokoisissa kohteissa.

Vuosien kuluessa on nähty, että juuri tilanteisiin reagoiminen on yrityksen vahvin puoli. Toisin kuin yleensä, yrityksessä työskentelevät voivat luottaa siihen, että työtä on ympäri vuoden.

– Kasvuun pitää pyrkiä, mutta tulosta täytyy tulla. Yleensä mitä enemmän on väkeä töissä, sitä enemmän on ongelmia. Urakkatarjouksissa marginaalit ovat hyvin pienet, joten ennakoida pitää ja pelisilmää täytyy olla, Sami Vanne toteaa.

Viimeisimmäksi Muurausliike Sami Vanne Oy on muurannut muun muassa 50 000 neliömetrin seinät Helsingin Triplaan ja Jyväskylän uuteen sairaalaan, sinnekin 45 000 neliömetriä. Yritys on ollut tekemässä myös erinäisiä kansallisaarteita, kuten Olympiastadionia ja Helsingin uutta lastensairaalaa.

– Kyllä tällaisten kohteiden tekemisessä aina on tunnetta mukana, onhan se selvä asia, totesi Sami Vanne.

Lue Hämeen Yrittäjien tiedote kokonaisuudessaan täältä >>