3.12.2019 klo 14:23
Uutinen

Yhdessä kohti Keski-Suomen Yrittäjäjuhlaa

Tammikuun loppu kokoaa jälleen Jyväskylän Paviljonkiin yli 1200 yrittäjää ja yrittäjien ystävää viettämään Keski-Suomen Yrittäjäjuhlaa.

Vuoden 2020 juhlan teema on Yhdessä. Teema muistuttaa meitä kaikkia yhteen hiileen puhaltamisesta ja verkostojen tärkeydestä.

-Yrittäjän ei kannata eikä tarvitse jäädä yksin, vaan rohkeasti hakea verkostoja ympärilleen. Yrittäjyys on yhteinen asia, se vie yhteiskuntaa kokonaisuutena eteenpäin, Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Hynninen kertoo.

Arvokas juhla rennoissa tunnelmissa

Yrittäjäjuhlaa vietetään viime vuoden tapaan Paviljonki Areenalla, pöydissä istuen ja illallisesta nauttien. Totutusta poiketen juhlan sisäänkäyntinä toimii Uno Savolan kadun puoli.

Juhlavaan palkitsemisosuuteen saapuu juhlapuhujaksi filosofi Maija-Riitta Ollila, juontajaksi TV2-kanavan entinen pitkäaikainen kuuluttaja Riika Sillanpää-Rasilainen. Juhlan avauspuheenvuoron pitää Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Tapu Holttinen ja Suomen Yrittäjien tervehdyksen tuo toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

Juhlassa kukitetaan perinteiseen tapaan paikalliset Vuoden yrittäjä -palkinnon saaneet yritykset ja juhla huipentuu Maakunnallisen yrittäjäpalkinnon jakamiseen.

Illan aikana nautitaan Voimisteluseura Illusionin ja The Ultimate Disco Machine Dollby ja Appa Music Showsta. Karaokepuolella jokainen saa loistaa ja olla hetken tähti. Karaokeisäntänä toimii Niko Rimbacher, joka tunnetaan intohimoisena karaokeharrastajana ja The Voice Of Finlandista Michael Monroen tiimistä vuodelta 2017.

-Tämä juhla on kaiken kokoisten yritysten yhteinen ilta, isojen ja pienten. Lämpimästi tervetuloa mukaan, toivottaa Hynninen.

Lipunmyynti alkaa juhlan nettisivuilla 9.12., lipun hinta 75 e + alv.