24.10.2018 klo 13:30
Uutinen

Yksinyrittäjä Sisujussi: Puskaradio on laulanut

Kun Jussi Harri mietti tulevan yrityksensä nimeä, vaimolta ponnahti ajatus: Olet sisukas tyyppi etkä jätä mitään kesken. Niinpä erilaisia sisustus- ja remontointitöitä tekevän yrityksen nimeksi tuli Sisujussi.

– Aktiivimallista on varmasti huonoakin sanottavaa, mutta minulle se antoi sopivan sysäyksen yrityksen perustamiseen. Sen avulla saatoin laittaa yrityksen vauhtiin ja saada vielä työttömyyskorvausta.

Yksinyrittäjä Jussi Harri oli tehnyt parikymmentä vuotta töitä alalla, joten ajatus taitojen hyödyntämisestä omassa yrityksessä oli käynyt mielessä aiemminkin. Harrilla on monipuolinen osaaminen ja koulutus, sillä hän on sekä artesaanipuuseppä että teollinen muotoilija.

– Mielestäni on hyvä osata ensin perusasiat, jotta voi tehdä suunnittelutöitä. Siitä, että minulla on kokemusta rakentamisesta ja suunnittelusta, on puolestaan etua käytännön remonttitöissä.
Kohteena hänellä on esimerkiksi omakotitaloja, joihin hän tekee sisätöitä, kuten pintakäsittelyjä, laatoituksia ja kalusteasennuksia.

– Yllättävän hyvin on töitä riittänyt. Puskaradio on laulanut. Nyt mennään asiakkaissa tuttujen tuttujen tutuissa, hän miettii.

Valttinaan Harri pitää sitä, että pystyy tarjoamaan palveluja monipuolisesti.

– Pystyn tekemään omakotitalosta lähes kaikki sisätyöt. Ainoastaan putkimies ja sähkömies tarvitaan lisäksi.
Vauhtiin pääsy ei vaatinut Harrilta isoja investointeja, sillä hänellä oli entuudestaan sahat, porat ja tarvittavat muut laitteet. Ainoastaan pakettiauto oli ostoslistalla.

Onnistunut työ palkitsee tekijänsä, mutta kiitoksena ovat myös asiakkaan kommentit.

– Kun asiakas tulee katsomaan lopputulosta, on tärkeää kehdata sanovansa, että on sen tehnyt.

Tiina Rantakoski

tiina.rantakoski@yrittajat.fi