Uudenmaan Yrittäjät järjesti valtakunnallisen yksinyrittäjäpäivän marraskuussa 2022 Järvenpäässä.
26.1.2023 klo 11:13
Uutinen

Yksinyrittäjien oma päivä saa jatkoa – ”Suuri intohimo tekemiseen yhdistää”

Marraskuussa järjestetty valtakunnallinen yksinyrittäjäpäivä saa jatkoa. Samalla tapahtuman vetovastuu siirtyy Suomen Yrittäjille.

Uudenmaan Yrittäjät järjesti marraskuussa valtakunnallisen yksinyrittäjäpäivän Järvenpäässä. Tapahtuma toteutettiin seminaarin, messujen ja verkostoitumistapahtuman yhdistelmänä.

– Päivä sai yksinyrittäjiltä hyvän vastaanoton. Tuskin mistään asiasta olemme saaneet matkan varrella niin paljon positiivista palautetta, Uudenmaan Yrittäjien kehittämispäällikkö Kati Liikanen kertoo.

Keskustelu Uudenmaan Yrittäjien pilotoiman Yksinyrittäjäpäivän jatkosta käynnistyi jo tapahtumassa.

– Saimme jo itse tapahtumassa useita kyselyjä seuraavan vuoden suunnitelmista niin kiinnostuneilta järjestäjätahoilta kuin osallistujilta, Liikanen sanoo.

Tänä vuonna yksinyrittäjäpäivän järjestää marraskuussa Suomen Yrittäjät.

– Suomen Yrittäjät tavoittaa yksinyrittäjät valtakunnallisella viestinnällään, ja siksi on huippujuttu, että kattojärjestö lähti Valtakunnallisen Yksinyrittäjäpäivän tekijätahoksi, Uudenmaan Yrittäjien aluejohtaja Petri Ovaska sanoo.

Suomen Yrittäjissä Yksinyrittäjäpäivä nähdään tärkeänä tilaisuutena kohtaamisille, vertaistuelle ja verkostoitumiselle.

– Uudenmaan Yrittäjät näytti erinomaista esimerkkiä ja tiedämme, että tästä on hyvä jatkaa yhdessä eteenpäin, Suomen Yrittäjien verkostopäällikkö Aicha Manai sanoo.

Suomen Yrittäjät etsii nyt tapahtuman kumppaniksi yrittäjien aluejärjestöä.

Suomen Yrittäjien jäsenistä yli puolet on yksinyrittäjiä.

– Heitä yhdistää verkostomainen tapa tehdä töitä ja suuri intohimo omaan tekemiseen. Tapahtumassa nostetaan yksinyrittäjien monimuotoisuutta esiin, verkotetaan yrittäjiä keskenään ja vahvistetaan yksinyrittäjien liiketoimintaosaamista. Yksinyrittäjäpäivä toteutetaan yhdessä yrittäjien kanssa ja yrittäjien ehdoilla, Manai jatkaa.

Myös Suomen Yrittäjien liiketoimintapäällikkö Panu Pikkusaari korostaa tapahtuman tärkeyttä erityisesti yksinyrittäjien verkostoitumisen kannalta.

Vinkkaa meille juttuaihe!

  • Kerro siis meille, mitä yrittäjän elämässä tapahtuu.
Toimitus
Toimitus