13.4.2018 klo 14:42
Uutinen

Yksinyrittäjille kasvua omaa osaamista kehittämällä

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät vahvistaa yksinyrittäjien kasvun mahdollisuuksia käynnistämällä Yksinyrittäjäakatemian koulutusohjelman Seinäjoella. Koulutuksen sisällöstä vastaa Suomen Yrittäjäopisto, joka on kouluttanut alueella jo satoja yrittäjiä johtamisen ja yrittäjyyden saralla.

Yksinyrittäjäakatemia on koulutusohjelma, joka on suunnattu yksinyrittäjille. Yksinyrittäjäakatemian tavoitteena on edistää yrittäjien verkostoitumista ja vahvistaa yrittäjien liiketoimintaosaamista edistäen näin vakautta ja kasvua niin yrityksissä kuin alueellisesti.

Yksinyrittäjäakatemian opiskelijat osallistuvat opintojen aikana tutkintoon johtavaan koulutusohjelmaan, jonka tarkoituksena on vahvistaa ja täydentää yrittäjän omaa osaamista. Opiskelu on käytännönläheistä monimuoto-opiskelua, joka toteutetaan yrittäjän omassa yrityksessä.

Akatemiassa opiskelija suorittaa yrittäjän ammattitutkinnon. Koulutussisällöt on valittu tutkinnon perusteiden mukaisesti, mutta koulutuksen rakenne mahdollistaa myös syvempää perehtymistä muun muassa markkinointiin, myyntiin ja yrittäjän ajanhallintaan – nämä teemat on koottu yrittäjien toiveiden mukaisesti.

– Yrittäjiä kuunnellen edetään ja tartutaan aiheisiin, jotka puhuttavat tai pohdituttavat, toteaa Suomen Yrittäjäopiston koulutuspäällikkö Sanna Möller-Aaltonen.

Koulutusohjelmaan sisällytetään myös alueen yritystapahtumia, muiden koulutusten tarjontaa ja kehittämistoimintaa, jolloin yrittäjälle tarjoutuu mahdollisuus kehittää itseään ja yritystään tehokkaasti ja monipuolisesti. Vahva painotus on myös verkostoitumisella, johon koulutus osaltaan kannustaa ja valmentaa osallistumaan.

Etelä-Pohjanmaan Yksinyrittäjäakatemia aloittaa koulutusohjelman toukokuussa. Haku koulutusohjelmaan on käynnissä ja siihen voi hakea jo nyt. Yksinyrittäjäakatemiasta ja sen sisällöistä järjestetään infotilaisuus Seinäjoella hotelli Cumuluksessa 19.4.2018 klo 17.30. Infotilaisuudessa voi myös ilmoittautua koulutukseen.

Yhteyshenkilöt: Järjestöpäällikkö Carita Pänkälä, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät, p. 050 468 5011, koulutuspäällikkö Sanna Möller-Aaltonen, Suomen Yrittäjäopisto, p. 050 523 2648 tai akatemiaoperaattori Petra Pulkkinen, Opineo Oy, p. 050 535 2776.