Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

5.9.2023 klo 15:19
Uutinen

Ypodi-podcast, asiaa yrittäjyydestä

Rauman Yrittäjät ovat lanseeranneet podcast-sarjan nimeltä ”Ypodi,” joka tarjoaa arvokasta tietoa ja inspiraatiota yrittäjille sekä kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille. Podcastissa käsitellään laaja-alaisesti yrittäjyyteen liittyviä aiheita ja tarjotaan kuulijoille mahdollisuus kuulla kiinnostavia yrittäjätarinoita.

Ypodi-podcastin juontajina toimivat Rauman Yrittäjien hallituksen jäsenet Joonas Lauronen ja Jaakko Soukainen, jotka ovat intohimoisia yrittäjyyden puolestapuhujia ja omaavat myös omaa yrittäjyyskokemusta. Heidän tavoitteenaan on jakaa tietoa, tarinoita, innostusta ja käytännön vinkkejä kaikille, jotka harkitsevat yrittäjyyttä tai ovat jo yrittäjiä.

Podcastissa käsitellään monipuolisesti yrittäjyyteen liittyviä aiheita, kuten liiketoiminnan perustamista, markkinointia, rahoitusta, johtamista ja monia muita ajankohtaisia aiheita. Lisäksi Ypodi-podcastissa kuullaan kiinnostavia vieraita, jotka jakavat omia yrittäjätarinoitaan ja antavat arvokkaita neuvoja kuulijoille.

Rauman Yrittäjien Ypodi-podcast julkaistaan säännöllisesti, ja sen jaksot ovat kuunneltavissa useilla suosituilla podcast-alustoilla, mm. Youtubessa ja Spotifyssa. Ensimmäiset jaksot ovat jo saaneet positiivista palautetta.

Kaikki yrittäjyydestä kiinnostuneet ja liike-elämästä oppimisesta kiinnostuneet ovat tervetulleita kuuntelemaan Ypodi-podcastia ja jakamaan sen tarjoamaa tietoa ja inspiraatiota!

Alla tuorein podcast-jakso, jossa vieraana Satakunnan Yrittäjien väistyvä toimitusjohtaja Markku Kivinen. Markku puhuu omassa jaksossaan urapolustaan ja johtajuudesta.