26.2.2024 klo 10:01
Uutinen

Yrittäjä – haluaisitko turvatun tulevaisuuden ja paremmat yöunet alle 10 €/kk?

Kun puhutaan yrittäjyydestä, voidaan yhtä hyvin puhua unelmien tavoittelusta, innovaatioiden luomisesta tai uusien polkujen raivaamisesta. Yrittäjänä toimiminen onkin yksi elämän palkitsevimmista seikkailuista: yrittäjänä saat vapauden toteuttaa itseäsi ja samalla vaikuttaa ympäröivään maailmaan. Mutta kuten jokaisessa seikkailussa, myös yrittäjyydessä on omat riskinsä ja yllättävät suunnanmuutoksensa.    

Tässä kohtaa kuvaan astuu Yrittäjäkassa, yrittäjän paras kumppani. Yrittäjäkassa on Suomen ainoa yrittäjille tarkoitettu työttömyyskassa. Vain Yrittäjäkassaan kuuluvat yrittäjät voivat saada ansiosidonnaista päivärahaa. Kuulumalla kassaan varmistat siis sen, ettei yritystoiminnan lopettaminen kaada talouttasi. Yrittäjäkassa ei kuitenkaan ole pelkkä turvaverkko: se on ennen kaikkea lupaus siitä, että voit jatkaa seikkailuasi, vaikka polkusi välillä mutkittelisikin.

Miksi Yrittäjäkassa?

Mielenrauha: Tieto siitä, että myös yrittäjänä voit saada ansiosidonnaista työttömyysturvaa, tuo mielenrauhaa. Juuri mielenrauhan ansiosta voit keskittyä olennaiseen – yrityksesi kasvattamiseen ja kehittämiseen.

Vapaus kokeilla: Kun tiedät, että selustasi on turvattu, voit rohkeammin kokeilla uusia asioita ja ottaa hallittuja riskejä. Tämä vapaus on yrittäjyyden ytimessä.

Yöunet: Kyllä, niinkin yksinkertainen asia kuin hyvät yöunet. Yrittäjäkassan jäsenyys tuo mielenrauhaa, jonka ansiosta nukut yösi levollisemmin. 

Kuinka paljon jäsenyys maksaa?

Yrittäjäkassan verovähennyskelpoisen jäsenmaksun suuruus määräytyy kassaan valitun vakuutustason mukaan. Vuonna 2024 jäsenmaksu on alimmillaan 9,10 euroa kuukaudessa eli noin 109 euroa vuodessa. 

Jos yhä emmit, onko Yrittäjäkassa sinua varten, lue nämä kuusi teesiä kassan jäsenyydestä.