9.4.2020 klo 16:35
Uutinen

Yrittäjä, osallistu Google Digital Garagen maksuttomaan Kivijalka verkkoon viikossa -koulutukseen 14.4.2020

Google Digital Garage tarjoaa maksuttomia ja käytännönläheisiä koulutuksia, valmennuksia ja kursseja verkossa yrittäjille ja yrityksille. 14.4. alkaa Kivijalka verkkoon viikossa -koulutus, jonka tavoitteena on auttaa yrittäjiä siirtämään liiketoimintaansa kivijalasta nopeasti verkkoon. Maksuton koulutusohjelma antaa yrittäjille työkalut ja ohjeet oman toimintansa starttaamiseen verkossa.

Mikä on Kivijalasta verkkoon viikossa -koulutus?

Tiistaina 14.4.2020 alkaa yrittäjille suunnattu tehokkaan seitsemän verkkokoulutuksen Kivijalasta verkkoon viikossa -ohjelma, jonka tavoitteena on auttaa yrittäjiä siirtämään liiketoimintaansa kivijalasta nopeasti verkkoon. Maksuton ja käytännönläheinen koulutusohjelma antaa yrittäjille työkalut ja ohjeet oman toimintansa käynnistämiseen verkossa.

Reilun viikon aikana yrittäjä voi osallistua valitsemiinsa verkkokoulutuksiin, joissa käydään jokaiselle yritykselle hyödyllisiä perusdigitaitoja, kuten oman verkkokaupan ja sivuston avaamista, mainostamista eri verkon kanavissa, analytiikan hyödyntämistä oman yrityksen näkyvyyden parantamiseen sekä hakukoneoptimointia.

Lisäksi päivittäin tarjotaan tehokkaita pienryhmävalmennuksia, joissa Google Digital Garagen kouluttajat keskittyvät juuri sinun yrityksesi digihaasteisiin kyseisellä valmennuksen aihealueella. Valmennuksia järjestetään mm. verkkoanalytiikasta, verkkokaupasta, sosiaalisen median ja sisältömarkkinoinnin hyödyntämisestä sekä hakukoneoptimoinnista.

Milloin: 14.4.-22.4.2020
Verkkokoulutukset: klo 13.00-14.30
Pienryhmävalmennukset: klo 17.00-17.30 & 12.00-12.30

Kouluttajat: Googlen valtuuttamat Digital Garage-kouluttajat ovat digimarkkinoinnin ja verkkotoiminnan käynnistämisen asiantuntijoita ja ammattikouluttajia. Heillä on useiden vuosien kokemus yritysten verkkotoiminnan käynnistämisestä, tehostamisesta ja strategioiden luomisesta.

Missä: Verkkokoulutukset ja valmennukset järjestetään Google Hangouts Meets-videokoulutuksina. Osallistujalle lähetetään linkki sähköpostitse.

Ilmoittaudu koulutuksiin pian! Koulutukset heti pääsiäisen jälkeen tiistaina 14.4.2020.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan >