Kuva: Pixhill
3.5.2023 klo 12:14
Uutinen

Yrittäjä, vaihda paperinen jäsenmaksulasku sähköiseen

Suomen Yrittäjät kannustaa jäseniään vaihtamaan paperisen jäsenmaksulaskun verkko- tai sähköpostilaskuun.

Suomen Yrittäjät pyrkii vähentämään paperilähetyksistä syntyvää kuormitusta sekä toimimaan kustannustehokkaasti myös laskutuksemme osalta. Siksi yrittäjäjärjestö kannustaa jäseniään vaihtamaan paperilaskutuksen ekologisempaan ja toimitusvarmempaan verkkolaskutukseen.

Suomen Yrittäjät haluaa myös palvella jäsenistöään mahdollisimman kustannustehokkaasti ja ohjata jäsenmaksuvarat mieluummin yrittäjien puolesta tehtävään vaikuttamistyöhön kuin kalliiseen paperilaskutukseen.

Suomen Yrittäjien paperisissa jäsenmaksulaskuissa otetaan käyttöön kuuden euron paperilaskutuslisä 10. toukokuuta alkaen. Sitä ennen voit vielä vaihtaa paperilaskusi verkkolaskuun.

Mikäli yritykselläsi ei ole mahdollista vastaanottaa yritysten välisiä verkkolaskuja, voit valita laskutustavaksi sähköpostilaskun.

Voit vaihtaa laskutustapasi näin:

Kirjaudu sähköpostillasi jäsenpalveluun: jasenpalvelu.yrittajat.fi. Ensikirjautumisen yhteydessä valitse Tilaa uusi salasana.

Uudet laskutustiedot voit myös ilmoittaa aluejärjestöösi tai Suomen Yrittäjiin. Katso aluejärjestöjen yhteystiedot täältä. Voidaksemme kohdistaa muutokset oikein ilmoita viestin yhteydessä alla olevat yrityksen nimi ja jäsennumero.

Toimitus
Toimitus