7.5.2021 klo 17:35
Uutinen

Yrittäjä, vastaa kyselyyn koulutustarpeesta

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ja Myynnin Foorumi kartoittaa yrittäjien koulutustarpeita kyselyllä

Yrittäjille laadittuun webropol kyselyyn, toivotaan vastauksia 13.5.2021 mennessä. Kysely on laadittu yhteistyössä K-P:n Yrittäjien, Myynnin Foorumin ja Centria-ammattikorkeakoulun opiskelijan ja itsekin yrittäjänä toimivan, Tanja Meriläisen kanssa.

– Opinnäytteen tarkoituksena on selvittää yrittäjien koulutustarvetta, sekä kartoittaa mitkä viestintäkanavat toimisivat parhaiten Keski-Pohjanmaan Yrittäjien ja Myynnin Foorumin tiedottamiseen, kertoo Tanja Meriläinen. Hän kannustaa yrittäjiä vastaamaan siihen omasta näkökulmastaan.

Kyselystä kerättyjen vastausten avulla Keski-Pohjanmaan Yrittäjät sekä Myynnin Foorumi saavat arvokasta ja ajantasaista tietoa, yrittäjien koulutustarpeesta sekä toimivista viestintäkanavista.

– Haluamme omalta osaltamme olla edesauttamassa alueen yrittäjien kouluttautumista ja että heillä on käytössään oikeat viestinnän työkalut, toteaa Keski-Pohjanmaan Yrittäjien järjestöpäällikkö Heidi Puikko.

Kyselyn täyttämiseen kuluu noin 5–10 minuuttia ja vastata voi nimettömästi. Kyselyyn pääsee tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/D2E0AD0D51201E6A

Lisätietoja: Heidi Puikko, heidi.puikko@yrittajat.fi p. 050 328 1769