16.4.2021 klo 10:33
Uutinen

Yrittäjä, vastaa lentomatkustuskyselyyn

Kainuun Yrittäjien ja Kajaanin kaupungin kyselyn tarkoituksena on saada tietoa yrityksenne/organisaationne lentomatkustuksesta vuoden 2021 osalta, sekä pohjustaa jo tarpeitanne ensi vuoden 2022 osalta.

Käytämme tietoa Kajaanin reitillä ostopalvelusopimuksella toukokuussa aloittavan tanskalaisen DAT A/S:n kanssa käytävissä yhteistyöneuvotteluissa. On tärkeää, että pystymme osoittamaan lentoyhteyksien tarpeen ja antamaan yhtiölle numeerista faktaa lentotarpeistamme. Tuloksia käytetään myös muussa lentoliikenteen palauttamiseen tähtäävässä edunajamistyössä, jota tehdään laajassa yhteistyössä Kainuussa sekä viiden maakunnan ja kaupungin kesken

Kyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Vastaathan kyselyyn 25.4.2021 mennessä, kiitos!

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä >>

Hki-Kajaani -lentojen lentoyhtiö vaihtuu
DAT A/S on kainuulaisille mieluinen yhteistyökumppani

Traficom tiedotti eilen, että sen kilpailuttaman Helsinki-Kajaani lentoreitin julkisen palveluvelvoitteen mukaisen tarjouskilpailun voittanut latvialainen A/S RAF Avia ei täytä kaikkia julkisen palveluvelvoitteen osalta asetettuja vaatimuksia. Siksi Traficom on päättänyt sopimusneuvottelut yhtiön kanssa ja aloittaa neuvottelut tarjouskilpailussa toiseksi tulleen tanskalainen DAT A/S lentoyhtiön kanssa. Realistista on, että lentoliikenne Kajaaniin pääsee alkamaan toukokuun aikana.

Kajaaniin lennetään alueen toimijoiden Traficomille esittämien tarpeiden mukaisesti. Arkivuorojen aikataulut mahdollistavat päivittäiset työ- ja asiointikäynnit pääkaupunkiseudulla sekä pääsyn Helsinki-Vantaan jatkolennoille. Viikonloppuvuorot palvelevat hyvin vapaa-ajan matkustamista.

Aikataulut lentojen alettua vuoden loppuun saakka:

KAJ-HEL
05:50-07:00 ma-pe
07:50-09:00 la
18:20-19:30 ma-pe, su

HEL-KAJ
16:30-17:40 ma-pe, su
21:00-22:10 ma-pe, su

Kesäkaudella, ajalla juhannus – koulujen alku elokuussa, arkipäivisin ja sunnuntaisin lennetään vain klo 16:30 Helsingistä lähtevä vuoro ja klo 18:20 Kajaanista palaava vuoro. Lauantaisin ei ole lentoa.

Lisätietoa lentoliikennehankinnoista täältä >>

Muita kiinnostavia aiheita