21.2.2020 klo 10:52
Uutinen

Yrittäjä, vastaa Yrittäjien kuntabarometri -kyselyyn!

Haluamme kuulla juuri Sinun mielipiteesi yrittämisen arjesta omassa kunnassasi. Vastaa siis Yrittäjien kuntabarometri -kyselyyn (ent. Elikeinopoliittinen mittaristo).

Miksi tämä on kysely on tärkeä ja miksi siihen kannattaa vastata?

  • Yrittäjä pääsee antamaan palautetta ja arvioimaan oman kuntansa toimintaa: Mitkä asiat toimivat ja mitä pitää parantaa?

  • Kunnat saavat yrittäjiltä tärkeää palautetta toiminnastaan mm. kunnan tekemien julkisten hankintojen merkityksestä yrittäjille.

  • Yrittäjäyhdistykset saavat tietoa siitä, mihin asioihin heidän pitää jäsentensä puolesta kunnassa vaikuttaa.

  • Kunnat ja niiden yrittäjiä palvelevat yhtiöt saavat yrittäjiltä tärkeää palautetta tarjoamistaan yrityspalveluista: Parantavatko yrityspalvelut yrittäjän arkea ja saako palveluita matalalla kynnyksellä?

Miksi Suomen Yrittäjät kysyy näitä asioita?

Tarvitaan tutkittua tietoa, jotta yrittäjäjärjestö voi vaikuttaa paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti siihen, että yrittämisen olosuhteet kunnissa ovat parhaat mahdolliset. Tutkimuksesta saadut tulokset ovat tärkeä työkalu yrittäjien ja kuntien yhteistyön kehittämisessä. Kunnille ja yrittäjäyhdistyksille toimitetaan kyselytutkimuksen tulokset.

Jotta tuloksissa näkyy aidosti yrittäjien mielipiteet, on tärkeää, että jokainen jäsenyrittäjä kertoo oman näkemyksensä.

Lisätietoja Yrittäjien kuntabarometristä saat täältä.

Vastaa kyselyyn tästä.

Yrittäjien toivotaan vastaavan kyselyyn 16.2.-31.3.2020. Tulokset julkistetaan Kunnallisjohdon seminaarissa 19.5.2020.