Kuva: Pixhill
29.9.2023 klo 13:14
Uutinen

Yrittäjä, vielä ehdit hakea Business Finlandin innovaatioseteliä – Haku sulkeutumassa tilapäisesti

Business Finlandin innovaatiosetelin haku on sulkeutumassa tilapäisesti.

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi tuote- tai palveluidea, jolla on potentiaalia kansainväliseen kasvuun ja jonka eteenpäin viemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista.

6 000 euron innovaatiosetelin avulla yrittäjä voi hankkia asiantuntijapalveluna innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Innovaatiosetelin haku on nyt auki 8. lokakuuta saakka. Haku avataan uudestaan aikaisintaan vuoden 2024 alussa, kertoo Business Finland. Tarkka ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Haun sulkeuduttua asiointipalvelussa ei voi avata uusia hakemuksia eikä lähettää aiemmin avattuja hakemuksia, kertoo Business Finland.

6 000 euron innovaatiosetelin voi käyttää palvelujen ostamiseen yhdeltä tai useammalta palveluntuottajalta. Innovaatiosetelillä voi hankkia palveluja 100 prosentilla ostettujen palvelujen arvonlisäverottomasta määrästä. Yritys voi saada setelin vain kerran.

Avustus maksetaan yritykselle sen jälkeen, kun yritys hyväksynyt palveluntuottajan toimittaman työn ja maksanut tämän palkkion.

Lisätietoa innovaatiosetelistä löydät täältä

Innovaatiosetelin vaatimukset

Yritys on yhtiömuotoinen pk-yritys (ei toiminimi, suuri yritys, julkinen tai voittoa tavoittelematon organisaatio, säätiö, yhdistys tai ahvenanmaalainen yritys).

Päätoiminen yrittäjä rahoitusta hakevassa yrityksessä vähintään 3 kuukauden ajan ennen Innovaatiosetelin hakemista tai rahoitusta hakevassa yrityksessä on vähintään yksi kokoaikainen työntekijä, jonka työsuhde on ollut voimassa vähintään kolmen kuukauden ajan ennen Innovaatiosetelin hakemista.

Yritykseksen Suomen Asiakastiedon Rating Alfa on vähintään A.

Yritys on kehittämässä uutta tuote- tai palveluideaa, jolle on jo tehty suunnitelmia kansainvälistymiseen (ei olemassa olevan tuotteen jatkokehittäminen).

Lähde: Business Finland

Toimitus
Toimitus