30.9.2020 klo 10:41
Uutinen

Yrittäjältä yrittäjälle

Monet arjen asiat ovat menneet yrittäjällä tämän vuoden aikana uusiksi. Wihurin Metro-tukku on mukana muutoksissa sekä HoReCa-alan, julkishallinnon, vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaiden että teidän yrittäjien kanssa.

Wihurin Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 HoReCa-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaan vaativista tarpeista. Tarjoamme asiakkaillemme vahvan valikoiman hallinnan, hyvän saatavuuden, nopean ja helpon tilaamisen, varmat toimitukset ja sopivan noutomahdollisuuden Suomen laajimmasta pikatukkuverkostosta.

Valikoimissa 25 000 tuotetta

Palvelemme asiakkaitamme laajalla HoReCa-painotteisella valikoimalla tuoretuotteita, hedelmiä ja vihanneksia, pakasteita, juomia (ml. panimo- ja alkoholituotteet), teollisia elintarvikkeita ja non food –tuotteita.

Edut Suomen Yrittäjien jäsenille

Toivotamme kaikki Suomen Yrittäjien jäsenet tervetulleiksi pikatukkuihimme noutoasiakkaiksi. Tarjoamme kaikissa Metro-pikatukuissa 5 prosentin alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Alennus ei koske tupakka- eikä alkoholi- ja panimotuotteita, pantteja ja palveluveloituksia. Edun saa kassalla jäsenkortin esittämällä. Palvelemme koko maan kattavan Metro-pikatukkuverkoston, toimitusmyynnin ja emetro.fi:n kautta. Lisätietoja Metro-tukuista saat soittamalle meille puh. 020 050 200 tai osoitteesta emetro.fi.