18.6.2018 klo 15:54
Uutinen

Yrittäjän kesäpäivässä viihdyttiin yhdessä

Ensimmäistä kertaa järjestetyssä Yrittäjän kesäpäivässä jäsenyrittäjille tarjottiin mahdollisuus viihtyä ja verkostoitua Kurikan Pitkämössä.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toiminnan tavoitteena on parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen olosuhteita vaikuttamalla, vahvistamalla ja verkostoitumalla. Verkostoitumiseen tarjottiin mahdollisuus lauantaina 16.6. Kurikan Pitkämössä ensimmäistä kertaa järjestetyllä Yrittäjän kesäpäivä -tapahtumalla. Tapahtuman yhteistyökumppaneina toimivat Elisa Oyj sekä LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa.

Päivä alkoi LähiTapiolan tarjoamalla alkusammutuskoulutuksella. Suomen Pelastusalan keskusjärjestön mukaan tehokas alkusammutus on kansalaistaito, jota voi tarvita esimerkiksi kotona, töissä tai liikenteessä. Lauantaina koulutuksen suorittaneet saavat todistukseksi valtakunnallisen viisi vuotta voimassa olevan Alkusammutus AS1-kortin.

Kesäpäivän virallisessa avauksessa Elisa Oyj:n hankepäällikkö Marko Kultti toi esiin digitaalisuuden merkityksen nykypäivän yrittäjyydessä. ”Elisa haluaa olla yrittäjien apuna; paikallinen henkilökohtainen myyjä on tavoitettavissa puhelimitse ja toimipisteellä. Yrityksen OmaElisa asiakaspalvelusivut löytyvät verkosta ja käytössä on yrittäjien jäsenten oma Yritysguru -numero”.

Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Anne Niemi oli kesäpäivän kulkuun tyytyväinen. ”On tärkeää, että yrittäjät voivat vaihtaa välillä vapaalle. Me haluamme vahvistaa ja laajentaa toimintaamme ja tarjota sitä kautta enemmän verkostoitumisen mahdollisuuksia yrittäjille, tavata toinen toisiamme, viettää aikaa samanhenkisten ja samat arvot omaavan ihmisten kanssa. Tästä esimerkkinä tapahtuma Pitkämössä”, Niemi sanoo.

Kesäpäivän muuhun ohjelmaan kuului Pohjalaiset Olympialaiset puukon- ja seipäänheittoineen, sekä stand uppia ja musiikkia aurinkoisella terassilla.

Nämä palautteet kannustavat meitä järjestämään jatkossakin laadukkaita jäsentapahtumia:

”Hyvä meidän joukkue, mukava iltapäivä, kiitos EPY ja kumppanit.”

” Ja voi sitä jälkipelitunnelmaa!!!! Kiitos!”