8.9.2017 klo 17:48
Uutinen

Yrittäjän päivä sai väen liikkeelle

Kyyjärvellä Yrittäjän päivä 5.9. huomioitiin tarjoamalla yrittäjille heti aamutuimaan klo 7.00 aamukaffeet ja puurot. Iltapäivällä järjestettiin Paletin paikoitusalueella telttatapahtuma kaikelle kansalle.

Varhaisesta aamusta huolimatta Kivirannan saliin kertyi mukavasti yrittäjiä. Yleinen ilmapiiri oli positiivinen ja vastaavanlaisia tapahtumia toivottiin myös jatkossa. Kivirannan keittiö Timo Lahden johdolla sai runsaasti kiitoksia hienosti katetuista pöydistä ja herkullisista tarjoiluista. Myös tässä yhteydessä on syytä lähettää kiitokset sinne patojen äärille Kivirantaan.

Iltapäivätapahtuma vietettiin aurinkoisessa säässä ja runsas oli se kuntalaisten joukko, jotka kävivät nauttimassa tarjoiluista ja keskustelemassa yrittäjien sekä paikalla olleiden viranhaltijoiden ja luottamushenkilöiden kanssa. Anita Collin oli leipassut toista sataa herkullisia munkkia aamuyön tunteina ja hyvin nopeasti ne kaikki katosivat tarjottimelta. POP-pankki tarjosi makkarat ja itse pankinjohtaja Urpo Ojala hoiteli grillimestarin tehtäviä yhdessä Lauri Lahtisen kanssa.

Kyyjärven Mediamyllärit informoivat teltalla valokuituliittymän eduista ja Kyyjärven Yrittäjät ry:n edustajat kertoivat yrittäjäyhdistyksen toiminnasta Kyyjärvellä. Molemmat aktiviteetit onnistuivat erinomaisesti, sillä uusia valokuitusopimuksia solmittiin useita ja myös paikallinen yrittäjäyhdistys sai uusia jäseniä tapahtuman yhteydessä.

Tunnelma oli erittäin välitön ja järjestäjät olivat iloisia siitä, että tapahtuma otettiin niin myönteisesti vastaan kuntalaisten toimesta. Luottamushenkilöiden runsaampaa läsnäoloa tosin toivottiin sekä aamu- että iltapäivän tilaisuuteen. Yrittäjä-päivän tapahtumasta on tarkoitus tehdä perinne, joten jospa sitten ensi vuonna ja onhan joulukuussa perinteisen puurojuhlankin vuoro, joten silloin voi jo paikata tämän kerran poissaoloa.

http://www.nopolanews.fi/artikkelit/2017/09/tyo_ja_yrittaminen/4996/yrit…