Yrittäjän podcast on ehdolla Yritykset & Organisaatiot -kategoriassa.
9.2.2022 klo 12:02
Uutinen

Yrittäjän podcast ehdolla Audioland Awardsissa: Näin äänestät suosikkiasi

Yrittäjän podcast on ehdolla Audioland Awards -tapahtumassa, jossa palkitaan Suomen parhaat podcastit. Voittajien valinnassa ratkaisee ammattilaisten mielipiteen ohella myös yleisöäänestys.

Suomen podcast-ammattilaisten palkintogaala Audioland järjestetään Savoy-teatterissa 30. maaliskuuta 2022. Gaalassa palkitaan Suomen parhaat podcastit ja niiden tekijät.

Toukokuussa kolme vuotta täyttävä Yrittäjän podcast on ehdolla tapahtumassa vuoden parhaaksi podcastiksi Yritykset & Organisaatiot -kategoriassa.

”Jokaisella yrittäjällä on tarina kerrottavanaan.”

Pauli Reinikainen

Voittajat valitaan podcast-tekijöiden yhteisöllisen äänestyksen perusteella. Äänioikeuden saavat podcastaajat sekä alan ammattilaiset. Vuoden Podcast- ja Vuoden Podcastaaja -kategorioissa huomioidaan myös yleisöäänet. Yrittäjän podcastia voit äänestää täällä.

– Ehdokkuus on upea tunnustus kolmen vuoden työlle, jonka aikana Yrittäjän podcast on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten asiapodcastien joukossa, Yrittäjän podcastista vastaava toimittaja Pauli Reinikainen sanoo.

Yrittäjän podcastissa valokeilassa ovat yrittäjät ja heidän tarinansa.

– Jokaisella yrittäjällä on tarina kerrottavanaan. Toivon, että kuulijat saavat podcastista uutta ajateltavaa ja oivalluksia, joista on hyötyä liiketoiminnan kehittämisessä ja esimerkiksi yrittäjän jaksamisessa, joka on yhä tärkeämpi teema, Reinikainen jatkaa.

Taustalla Tubecon-konkari

Audioland on ensimmäinen podcast-ammattilaisten oma tapahtuma Suomessa. Palkintogaalan lisäksi Audioland tarjoaa ammattilaispäivän, jonka aikana lavalle nousevat muun muassa Natalia Salmela ja Jani Toivola.

Audioland-tapahtuman taustalla on Tubeconista tunnettu Risto Kuulasmaa.

– Yli miljoona suomalaista kuuntelee podcasteja. Toimiala nousee nopeasti ja Audioland haluaa vauhdittaa ammattimaisen podcast-tekemisen kulttuuria Suomessa. Intohimonamme on tuoda mukaan myös kansainvälinen konteksti. Siksi teemme Audiolandin palkintogaalan rinnalle korkeatasoisen ammattilaispäivän, jotta suomalaisten tekijöiden ajattelu voi laajentua ja ymmärrämme, miksi ja millä tavalla olemme esimerkiksi Ruotsia hieman jäljessä, Kuulasmaa kertoi Kauppalehden haastattelussa vuonna 2020.

Kuuntele Yrittäjän podcastin tuorein jakso täällä.

Toimitus
Toimitus