Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

12.5.2024 klo 19:17
Uutinen

Yrittäjät järjestää Varsinais-Suomen liiton kanssa EU-vaalikeskustelun Myllyssä 20.5. klo 16

Varsinais-Suomen Yrittäjien ja Varsinais-Suomen liiton EU-vaalipaneeli järjestetään ma 20.5. klo 16 alkaen Raisiossa, Kauppakeskus Myllyssä. Tilaisuus lähetetään myös livenä Varsinais-Suomen Yrittäjien Facebook-sivulla.

Mukana eurovaalikeskustelussa on ehdokkaita kaikista eduskuntapuolueista: mukana ovat Niina Ratilainen (vihr), Piia Elo (sdp), Perttu Helin (kesk), Katriina Hiippavuori (kd), Oscar Byman (rkp), Paco Diop (vas) Aura Salla (kok) ja Mika Niikko (ps).

Pk-yritykset luovat vaurautta ja hyvinvointia EU:hun. Yrittäjät haluavat kilpailukykyisen, yrittäjämyönteisen ja hyvinvoivan Euroopan unionin. Elinvoimainen Varsinais-Suomi rakentuu muun muassa vireästä elinkeinoelämästä, reilusta kilpailusta, maakunnan saavutettavuudesta ja toimivasta infrasta. Näistä teemoista keskustellaan 20.5. Myllytorin lavalla. Keskustelua voi seurata myös Varsinais-Suomen Yrittäjien Facebook-sivulla.

– Elinvoimaisella ja saavutettavalla Varsinais-Suomella on suuri merkitys myös koko Suomen talouden, turvallisuuden ja huoltovarmuuden kannalta. Millainen on yrittäjyyden merkitys alueemme ja EU:n elinvoimalle, Varsinais-Suomen liiton vt. edunvalvontajohtaja Malla Rannikko-Laine kysyy.

Rannikko-Laine vetää keskustelun Suomen Yrittäjien johtaja Harri Jaskarin kanssa. Vaalikeskustelussa käydään läpi myös ehdokkaiden näkemykset tavoista, joilla tuetaan suomalaisten ja eurooppalaisten pk-yritysten toimintaa ja kasvua.

Euroopan parlamentin vaalit järjestetään 6.–9. kesäkuuta 2024. Suomessa EU-vaalipäivä on sunnuntai 9. kesäkuuta. EU-vaaleissa valitaan yhteensä 720 europarlamentaarikkoa, ja Suomesta Euroopan parlamentin seuraavalle viisivuotiskaudelle valitaan 15 jäsentä.