16.10.2019 klo 11:51
Uutinen

Yrittäjät juhlivat marraskuussa Leppävirralla – juhlapuhujana Pekka Viljakainen

Pohjoissavolaisten yrittäjien vuosi huipentuu jälleen yhteiseen Maakunnalliseen Yrittäjäjuhlaan, jota vietetään 16.11.2019 Leppävirralla Vesileppis Areenalla.

Juhlan järjestävät yhteistyössä Savon Yrittäjät, Leppävirran Yrittäjät ja Leppävirran kunta.

Juhlan kohokohta on maakunnallisen vuoden yrittäjän palkitseminen. Juhlapuhujaksi saapuu Joroisista lähtöisin oleva yrittäjä Pekka Viljakainen.

– On ilo päästä puhumaan savolaisille yrittäjille Maakunnallisessa Yrittäjäjuhlassa. Savon eteenpäin meneminen on minulle sydämen asia. Alue voi kasvaa ja kehittyä ainoastaan yrittäjyyttä edistämällä, Viljakainen sanoo.

Vuosittainen juhla oli Leppävirralla viimeksi vuonna 2016 ja kokosi eri puolilta Pohjois-Savoa yhteen yli 750 yrittäjää aveceineen, mikä on ennätysmäärä osallistujia.

Savon Yrittäjien puheenjohtaja Tarja Arbélius odottaa vähintäänkin samaa kävijämäärää tänä vuonna.

– Tilaisuus on kuin Yrittäjien oma Linnanjuhla, jossa voimme yhdessä juhlia yrittäjyyttä. Pohjoissavolainen yrittäjyys on merkittävä asia koko maamme hyvinvoinnissa. Haluankin toivottaa kaikki jäsenyrittäjät lämpimästi tervetulleeksi yhteiseen juhlaan kokemaan innovatiivisen tunnelman ja yhteenkuuluvuuden hengen.

Iltaa vietetään Blue Flow -teemalla

Iltaa vietetään juhlavissa puitteissa Blue Flow -teemalla. Leppävirran Yrittäjien puheenjohtaja Virpi Räsänen kertoo sen kuvastavan suomalaista sisua, yrittäjyyden ydintä sekä paikallista tunnelmaa – valoa ja virtaa.

– Illallisbuffeessa on tarjolla maukkaita makuja maakunnasta ja juhlaväkeä tanssittaa Rakkauden Ammattilaiset. Luvassa on iloista yhdessäoloa ja yrittäjyyden juhlintaa, Räsänen lupaa.

Räsänen muistuttaa, että Vesileppis ohjelma- ja majoituspalveluineen tarjoaa hyvät puitteet rentoutua paikan päällä vaikka koko viikonlopun. Yrittäjille on luvassa juhlien etkot jo perjantaina 15.11., kun Vesileppiksessä nähdään Stand Up Show & Dinner: Jaakko Saariluoma & Ilari Johansson ja bilebändinä esiintyy Rakkauden Ammattilaiset.

Juhlaan voi ilmoittautua 25.10. saakka osoitteessa: www.savonyrittajat.fi/yrittajajuhla

Illan mahdollistavat yhteistyökumppanit: