Suomen Yrittäjien saaman työelämäpalkinnon otti vastaan järjestön koulutusasioiden asiantuntija Marja Vartiainen (oik.).
10.12.2021 klo 11:55
Uutinen

Yrittäjät sai työelämäpalkinnon – ”Aktiivisesti ja sitoutuneesti osallistunut yrittäjyyskasvatuksen kehittämiseen”

Suomen Yrittäjät on saanut työelämäpalkinnon ansiokkaasta ja esimerkillisestä työelämässä oppimisen ja yrittäjyyden edistämisestä.

Stadin AO myönsi perjantaina Suomen Yrittäjille työelämäpalkinnon. Yrittäjät palkittiin vuoden yrittäjyyskasvatuksen kumppanina.

– Suomen Yrittäjät ry on aktiivisesti ja sitoutuneesti osallistunut Stadin AO:n yrittäjyyskasvatuksen toiminnan kehittämiseen ja toimintaan eri tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Suomen Yrittäjät ry järjestää Stadin AO:n henkilöstölle yrittäjyyskasvatuksen koulutuksen kehittävässä yhteistyössä Stadi Tresaa yrittämään- tiimin kanssa, palkintoperusteluissa sanotaan.

– Suomen Yrittäjät ry yhteistyö ja vahva osallisuus yrittäjyyskasvatuksen toiminnan kehittämiseen yhteistyössä Stadin AO:n henkilöstön kanssa on mahdollistanut yrittäjyyskasvatuksen verkostoyhteistyön ja sen toiminnan kehittymisen pääkaupunkiseudun osaamistarpeen mukaisesti, perusteluissa jatketaan.

Stadin AO on Suomen suurin ammatillista perus-, täydennys-, oppisopimus- ja nivelvaiheen koulutusta järjestävä oppilaitos. Stadin AO:n 14 toimipaikassa opiskelee lähes 17 000 opiskelijaa.

Stadin AO on jakanut vuodesta 2019 lähtien työelämäpalkintoja ansiokkaille ja esimerkillisille työelämässä oppimisen ja yrittäjyyden edistäjille.  

Toimitus
Toimitus