Suomen Yrittäjien torstaina järjestämässä maksuttomassa tietoiskussa puhutaan Ukrainan sodan vaikutuksista energia-asioihin. Kuva: Pixhill
2.3.2022 klo 07:00
Uutinen

Yrittäjät tarjoaa webinaareissa tietoa Ukrainan sodan vaikutuksista – ensimmäisenä vuorossa energia-asiat

Suomen Yrittäjät järjestää tällä ja ensi viikolla useita maksuttomia ja kaikille avoimia tietoiskuja Ukrainan sotaan liittyen.

Ensimmäisenä on vuorossa torstaina 3. maaliskuuta kello 10–11 järjestettävä tietoiskuwebinaari Ukrainan sodan vaikutuksista energia-asioihin. Mistä Suomessa käytettävä energia tulee? Kallistuuko energia? Voiko polttonestevalinnoilla vaikuttaa? Muun muassa näihin kysymyksiin saa webinaarissa vastauksia.

Maanantaina 7. maaliskuuta kello 9.30–10.30 on vuorossa tietoisku pakotteista.  Miten pakotteet vaikuttavat liiketoimintaan? Mitä jokaisen yrittäjän on hyvä tietää pakotteista? Minkälaiseen liiketoimintaan pakotteet vaikuttavat välillisesti eniten? Puhujina tässä webinaarissa ovat Suomen Yrittäjien asiantuntijat.

Keskiviikkona 9. maaliskuuta kello 12–13 on vuorossa toinen tietoisku pakotteista. Tässä webinaarissa keskitytään Venäjälle kauppaa tekeviin yrityksiin.

Torstaina 10. maaliskuuta kello 10–11 vuorossa on tietoisku kausityövoimasta. Miten Ukrainan sota vaikuttaa elinkeinopolitiikkaan ja työvoimakysymyksiin? Mitä juuri nyt on hyvä tietää? Tietoiskussa puheenvuorot käyttävät alivaltiosihteeri Petri Peltonen työ- ja elinkeinoministeriöstä ja asiantuntija Albert Mäkelä Suomen Yrittäjistä.

Tietoiskuihin ilmoittautuneet saavat linkin tallenteeseen, joten tietoiskun voi seurata muulloinkin kuin sen varsinaisena ajankohtana.

Lisätietoa Ukrainan sodan vaikutuksista yrittäjiin ja yrityksiin löydät Suomen Yrittäjien erikoissivustolta.

Toimitus
Toimitus