Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

20.11.2017 klo 21:32
Uutinen

Yrittäjät valitsivat hallituksen vuodelle 2018 jännittävässä kokouksessa

Rauman Yrittäjät ry:n syyskokous RMC:n tiloissa muuttui perinteisestä yhdistyksen vuosikokouksesta hermoja kutkuttavaksi jännitysnäytelmäksi, kun hallituspaikoista päädyttiin äänestämään. Äänestyksen jälkeen päädyttiin vielä arvontaan kahden ehdolla olleen saadessa tasan saman äänimäärän. Vuoden 2018 hallituksessa istuu 13 jäsentä ja puheenjohtaja.

Rauman Yrittäjät ry kokoontui tänään syyskokoukseen satamaan RMC: n tiloihin, jossa kuultiin ajankohtaiset uutiset telakka-alalta. Kokouksen puheenjohtajana toimi kaupunkikehitysjohtaja Rikumatti Levomäki Rauman Kaupungilta.

Toiminnassa on tarkoitus entistä hartaammin kuunnella jäsenyrittäjiä ja heidän toiveitaan. Vaikka vuoden 2017 jäsenmäärä on ollut nouseva, halutaan uusien jäsenten hankintaan ja jäsenpysyvyyteen kiinnittää erityisesti huomiota. Tapahtumien osalta kehitetään mm. tuttuja aamukahvi- ja afterwörk- konsepteja. Tavoitteena on myös houkutella tilaisuuksiin ei-jäseniä, jotta he pääsisivät tutustumaan yrittäjäjärjestön toimintaan ja näkisivät sen tarpeellisuuden.

HALLITUSJÄSENTEN VALINNASTA KÄYTIIN JÄNNITTÄVÄ ÄÄNESTYS

Rauman Yrittäjät ry:n vuosikokouksessa valittiin toista kertaa puheenjohtajaksi 37-vuotias asianajaja Kimmo Vainio. Vainio toimii tällä hetkellä Asianajotoimisto Heikkilä & Co Oy:ssä. Kimmo on ollut yrittäjien hallituksessa vuodesta 2011. Puheenjohtaja valitaan aina yhdeksi vuodeksi ja hallitusjäsenet kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Hallituspesti kiinnosti yrittäjiä erittäin paljon – ehdokkaita kertyi yhdeksän, kun vapaita paikkoja oli viisi. Valinnasta saatiin oikea jännitysnäytelmä, kun suljetun lippuäänestyksen tuloksena kaksi viimeisestä paikasta kamppaillutta jäsentä sai saman äänimäärän. Valinta ratkaistiin näiden kohdalla lopulta arvalla. Ääniharavaksi nousi pitkän linjan hallituslainen, vuodesta 2012 Rauman kaupungin mandaatilla jäsenenä ollut Heikki Nurmi.

Hallitukseen valittiin uusina jäseninä Antti Simula RS-Rakennus Oy:stä ja Tuomas Soronen Sorcolor oy:stä.

Jatkokauden yrittäjäjärjestön hallituksessa varmistivat itselleen Heikki M. Nurmi Rauman kaupungilta, Harri Pettersson Rauman Tilataksipalvelu oy:stä ja OP Viljanen Rauman Konttoripalvelu oy:stä.

Rauman Yrittäjä ry 2018:

Puheenjohtaja Kimmo Vainio Asianajotoimisto Heikkilä & Co:sta

Hallitus (13 jäsentä)

Antti Simula, RS-Rakennus oy

Tuomas Soronen, Sorcolor oy

Harri Pettersson, Rauman Tilataksipalvelu oy

OP Viljanen, Rauman Konttorikonepalvelu oy

Heikki M. Nurmi, Rauman kaupungin yrityspalvelut

Kari Wendelin, Rauma Interior oy

Johanna Närvä, Sisustustalo Kodinonni oy

Seija Aronen, FresCo Ravintola oy

Mika Korhonen, Turvatehdas Oy

Sami Järvenpää, Peltisepänliike H. Lindfors Oy

Anna Suominen, Rantalainen Oy Länsi-Suomi

Sami Haapanen, Rauman Top Security Service Oy

Jarno Koponen, SCC Installation ltd Oy

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Sari Mantere 044-7532680

puheenjohtaja Kimmo Vainio 044-3700377

Rauman Yrittäjät ry on noin 750 raumalaisen yrityksen etuja ja yhteistoimintaa edistävä yhdistys, jonka toiminnan ohjenuorina ovat rohkeus, uusiutumiskyky ja luotettavuus. Yhdistys perustettiin 1936 ja vuonna 2016 se juhli 80-vuotista taivaltaan. Rauman Yrittäjät ry on yksi Satakunnan Yrittäjät -aluejärjestön 26 paikallisyhdistyksestä ja maakunnassa toiseksi suurin paikallistoimija. Jäsenistömme koostuu suurimmaksi osaksi mikro- ja pk-yrityksistä