13.5.2020 klo 13:46
Uutinen

Yrittäjätarinat: Kakkuja jokaiseen makuun

Onko sinulle koskaan tullut kakkukaupassa tai kahvilassa sellainen tilanne, että vitriinissä on monenlaisia kakkuja, mutta et voi millään osaa tehdä valintaa minkä ottaisit. Tai, että haluaisit maistaa erilaisia kakkuja, mutta et millään halua ostaa kokonaista.

Ei hätää. Sisustuskahvila Kaarnasydämellä on tähän ratkaisu. Maistelukakku, jossa on neljää erilaista makua.

Asiakkaita on käynyt mukavasti
Meneillään oleva tilanne on myös vaikuttanut Valkealassa sijaitsevan Kaarnasydän yrityksen toimintaan. Yritystä pyörittävät äiti Brita Streng, yhdessä tyttärensä Jasmiina Strengin kanssa.
– Tällä hetkellä mennään päivä kerrallaan. Kyllä meillä on erilaisia suunnitelmia siitä, miten voimme tehdä ja palvella asiakkaita tässä vaikeassa tilanteessa myös jatkossa. Alamme kehittää verkkokauppaa, kertoo Jasmiina Streng.
– Kävijämäärän huomaa pienentyneen, mutta viikonloppuisin on ollut kävijöitä. Myös lasten synttärit ovat pienentyneet, joten myös kakkujen koot ovat pienempiä kuin ennen. Esimerkiksi viiden hengen kakut ovat nyt suosittuja, toteaa Jasmiina.
Vaikka nyt on ollut hiljaisempaa, niin Brita toteaa asiakkaiden käyneen ihan mukavasti.
– Yksikin asiakas sanoi, että he tulivat varta vasten ostoksille. Se lämmittää mieltä.
Brita kertoo, että on huomannut muutenkin asiakkaiden huolen, avuliaisuuden ja tuen näinä vaikeina aikoina.
– Yritin antaa suuresta määrästä kakkutilauksia alennusta, mutta asiakas sanoi, että ei mitään alennuksia.

Maistelukakuissa sen salaisuus
Jasmiina kertoo, että yritys on tehnyt maistelukakkuja ennenkin, mutta nyt asiaa on markkinoitu enemmän muun muassa somessa.
– Meillä on ollut aikaisemmin kakkubuffa, joka on ollut todella suosittu ja asiakkaat ihastuivat siihen, kertoo Brita.
– Kakkubuffan lisäksi useat asiakkaat halusivat ostaa vitriinistä useampia kakkupaloja lautaselle tullessaan kahville. Tästä sitten jalostui idea maistelukakusta, jonka voi ostaa kotiin saakka, jatkaa Brita.
Kakkuja on tarkoitus tehdä tilauksien perusteella.
– Mitään suurempaa varastoa ei ole tarkoitus alkaa pitämään, kertoo Jasmiina.
Kakkuihin on valittu asiakkaiden suosikki makuja. Maistelukakun makuihin vaikutti muun muassa niiden suosio ja allergiat.
– Lime, marjat ja suklaa toimivat aina. Tarkoitus oli myös tehdä kakku, jossa ei ole pähkinää, sillä aika moni on sille allerginen, jatkaa Jasmiina.
Mikäli sinä haluat ostaa iloksi itselle tai tuliaiseksi kaverille kakun, jossa on makua ja vaihtoehtoja, niin kannattaa ottaa yhteyttä Kaarnasydämeen.

Verkkokauppa tulossa
Tällä hetkellä yritys palvelee viikonloppuisin.
– Keskitetään myynti nyt viikonloppuihin ja aloitetaan tällä viikolla verkkokaupan suunnittelu ja toteutus.
Jos käy niin, että sisustuskahvila joutuu sulkemaan ovensa, niin hätä ei ole tämännäköinen. Kakkuja ja sisustustuotteita saa tilauksesta ja verkkokaupan kautta voi tehdä tulevaisuudessa tilauksen.
– Ajatuksena on, että me toimitamme ostokset kotiovelle saakka. Asiakas voi itse koota haluamansa tuotteet tai me teemme valmiiksi erilaisia paketteja.
Paketteihin voi laittaa sisustustuotteita ja/tai kakkuja joko iloksi itselleen tai vaikka lahjaksi ystävälle.

http://www.kaarnasydan.fi
Sisustus-kahvila Kaarnasydän
Sairaalantie 2-4, 45360 VALKEALA 044 704 8499
www.kaarnasydan.fi
Yrittäjät: Brita ja Jasmina Streng