Yrittäjien Jäsenpalvelu on väliaikaisesti pois käytöstä ke 7.6. klo 8-16 sivustouudistuksen vuoksi. Pahoittelemme häiriötä.

30.8.2021 klo 12:42
Uutinen

Yrittäjätarinoita Espoosta: Entistä useammat haluavat korjata ulkonäköään

Nordicshape Esteettinen terveysklinikka on Espoossa toimintansa vuonna 2017 aloittanut kauneudenhoitoon keskittyvä yritys.

Sosiaalisen median myötä kauneustuotteiden myynti, esteettiset toimenpiteet ja ulkonäköön keskittyminen ovat kasvaneet maailmalla nopeasti. Suomessa kauneuden hoitoon liittyvät hoitotoimenpiteet ovat vielä lapsenkengissä. Alaan liittyy ongelmia koulutuksen ja osaamisen osalta. Nordicshape aikoo taklata tätä maineongelmaa tarjoamalla luotettavia ja laadukkaita palveluita sekä puhumalla hoidoista avoimesti.

Toimitusjohtaja Samuel Rossin johtaman Nordicshapen strategia on kaksiosainen:

1. Luotettava, tunnettu ja kaunis brändi, joka tehdään tunnetuksi panostamalla markkinointiin, hankkimalla näkyvyyttä vaikuttajien ja tv-tuotantojen kanssa.

2. Nordicshape lunastaa asiakkaille antamansa lupauksen alan parhaalla osaamisen tasolla ja henkilökohtaisella asiakaspalvelulla. Esteettisten hoitojen lisäksi Nordicshapen tarjontaan kuuluvat kosmetologin palveluita kuten kasvohoidot, kuorinnat, hampaidenvalkaisut ja laserkarvanpoistot. Klinikka tarjoaa myös fysioterapeutin, personal trainerin, ravintotutkijan ja mielen valmentajan palveluita.

– Toimitusjohtaja Samuel Rossi, miksi asiakkaat hakeutuvat esteettisiin terveyspalveluihin?

Kuten meikkaamisessakin pohjimmainen syy on halu näyttää edustavammalta, kauniimmalta tai terveemmältä. Nordicshapen tyypillinen asiakas käy pistämässä botoxia tai täyteaineita yhtä matalallakynnyksellä kuin kävisi kampaajalla ja yhtä lailla kuinhyvä kampaaja, saamme upeita tuloksia aikaan ja asiakas näkee ulkonäkönsä parantuneen. Suurin osa asiakkaista ei kuitenkaan myöntäisi edes lähipiirille, että hoitoja on tehty.

– Miksi esteettisiä palveluita kritisoidaan?

Kyse on kalliista hoidoista, jotka toteuttavat pitkään kouluttautuneet hoitajat, lääkärit tai kirurgit. Toimenpiteet ovat aika rajuja. Asiakasta tökitään neuloilla, kasvoja poltetaan lasereilla ja hapoilla. Totuus on kuitenkin, että hoidot ovat turvallisia, lähes kivuttomia ja mukavia kokemuksia ja taustalla on upeita tarinoita, elämää muuttaneista hoidoista ja jopa lääkinnällisinä toteutetuista toimenpiteistä. Asiakkaat saavat hyvin luonnollisen lopputuloksen, jota saatetaan ihmetellä työpaikoilla ja kaveripiireissä.

– Mitkä esteettiset hoidot tänä päivänä kiinnostavat?

Parhaimmat muutokset alkavat hoitamalla iho kuntoon. Hyväkuntoinen iho tekee suurimman vaikutuksen ja sen hoitamiseen Nordicshapella on laaja tarjonta. Oli sitten syvältä kuoriva fraktionaalinen laser aknearpien hoito, injektoitava kosteuttava hyaluronihappo tai tehokkaat kosmetologin kasvohoidot. Veitsetön vartalon muokkaus on myös aihe, mikä on viime vuosina kiinnostanut maailmalla ja tällä hetkellä Nordicshapella yksi parhaiten myyviä palveluita, Cryolipo tai EMSculpt. Molempien ansiota saamme asiakkaalta lukuisia senttejä vyötäröltä ja muista ongelmakohdista, kuten alleista, kyljistä tai reisistä. EMSculpt on suosittu siitä syystä, että sen avulla voimme kasvattaa esimerkiksi vatsa- tai pakaralihaksia noin 15 prosenttia yhdellä hoitosarjalla.

– Millainen koulutustausta on Nordicshapen henkilökunnalla?

Jokainen henkilökunnan jäsen on oman alansaammattilainen vähintään viiden vuoden työkokemuksella. Nordicshapeen saapuessa henkilöstönsopimukseen kuuluu yhtiön oma kahden vuodenkoulutus pistos- ja laitehoitoihin. Ennen jokaista toimenpidettä asiakkaalle tehdään konsultaatio, jossa todetaan sopivimmat hoitomuodot ja johtava sairaanhoitaja on tarvittaessa tukemassa hoidon toteutuksessa.

– Missä maissa ollaan alalla edelläkävijöitä?

Suomi on muita pohjoismaita jäljessä – pelkästään Ruotsissa alan koko on moninkertainen asukaslukuun nähden. Virossa alan toimenpiteet ovat edullisia verotuksen takia ja osaamistaso on erittäin korkea asiakasvolyymien takia. Eri puolilla maailmaa markkinan koko on huomattavasti suurempi.

-Tehdäänkö Nordicshapellä terveydellisiä toimenpiteitä?

Nordicshapella ei ole leikkaussalia, joten kirurgisiatoimenpiteitä meillä ei tehdä, mutta hoidamme botoxilla lukuisia eri vaivoja. Botox eli botuliinitoksiini on hermomyrkky, joka lamaannuttaa lihaksentoiminnan. Tavanomaisesti botoxilla poistetaan ryppyjä kasvojen alueelta, mutta sillä saadaan aikaanhyviä tuloksia korjaamalla esimerkiksi bruksismia eli unessa tai valveilla tapahtuvaa narskuttelua. Bruksismia hoidetaan injektoimalla botoxia leukalihaksiin. Hoito tekee ihmeitä ja vaikutukset kestävät 4-6kk. Lääkärimme hoitaa botoxilla myös migreeniä ja liikahikoilua. Hoidot eivät ole kelakorvattavia, mutta Kela korvaa botox-lääkeaineesta suuren osan. Voimme myös vahvoilla lasereillahoitaa arpia ja pigmenttimuutoksia.