22.6.2020 klo 11:18
Uutinen

#yrittäjätliikkuu -kampanjan voittaja Marko Paasovaara & muut menestyjät!

#yrittäjätliikkuu -kampanja päättyi viime viikolla ja meillä on voittajat selvillä. Somekampanjan tarkoitus oli kannustaa yrittäjiä pitämään huolta itsestään.Liikunta, oli se sitten kuntourheilua tai arkiliikuntaa, vaikuttaa paljon omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin. Sillä on vaikutusta näin ollen myös omaan yritystoimintaan.

Saimme hienon määrän erilaisia kuvia ja videoita. Raatimme valitsi Marko Paasovaaran kuvan voittajaksi, koska se kuvastaa suomalaista sisua parhaimmillaan. Sitä on tarvittu tämän ajanjakson selättämisessä ja sitä on varmasti löytynyt jokaisesta yrittäjästä. Lisäksi Marko ei ole ollut suojuoksemassa 25 vuoteen, joten sekin on oiva osoitus, että kampanjaan panostetiin.

Notarec Oy:n videolla voitettiin Oulun PT Studion pienryhmätapaaminen sisältäen Inbody -mittaukset ja yhteiset treeniohjelmat. Lisäksi Oulun PT Studion Inbody -mittauksen + liikuntaneuvonnan voittivat Anne Rumpunen, Raija Tuominen, Markku Tauriainen, Auli Lukkarilasekä Janita Wargh.

Suklaakannustimet annetaan Kirsi Kiviojalle, Anu Suotula-Tepolle sekä Mika Haatajalle. Lisäksi Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät haluavat muistaa Oulaisten Yrittäjiä erikseen, sillä heidän kuvistaan tuli esille mahtava tsemppi.

Suuret onnittelut kaikille!

Somekampanjan järjestivät yhteistyössä:
Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät, Fennia, Elo, Oulun PT -studio, ChocoSomnia