9.5.2022 klo 12:38
Uutinen

Yrittäjien aamupala ja tutustuminen peruskorjattuun Lauttasaaren kirkkoon ja sen monitoimitiloihin 

Lauttasaaren uudistettu kirkkorakennus kätkee sisälleen uusia tiloja, joita myös yrittäjät pääsevät jatkossa hyödyntämään. Helsingin pinta-alallisesti suurimmassa kirkossa on lounasravintola, liikuntasali, saunatilat, kokoushuoneita, äänentoisto ja valotekniikka, jotka mahdollistavat konsertit ja tapahtumat, ja paljon muuta.

Herkullisen aamupalan yhteydessä 4.5.22 paikalla olleet yrittäjät saivat mahdollisuuden kuulla arkkitehtuurisesti mielenkiintoisen rakennuksen historiasta. Tutustumiskierroksen aikana yrittäjät pääsivät itse tiloihin tutustuessaan ideoimaan, kuinka keskeisellä paikalla sijaitsevan rakennuksen palveluita voisi hyödyntää myös yrittäjien omiin tarpeisiin. Lauttasaaren kirkon tiloissa on niin maksuttomia etätyöskentelytiloja kuin vuokrattavia kokous- ja hyvinvointitilojakin. Muun muassa urkuparvella on mahdollista tehdä hiljaista etätyötä. Myös tuleva ohjelmisto kirkolla on monipuolista.  Alakerran Kryptan tiloissa järjestetään muun muassa 28.-29.5.2022 Jääkiekon MM- kisakatsomo. 

Lauttasaaren kirkon tilat muokkautuvat hyvin moniin erilaisiin tarpeisiin, joten olekin ihmeessä yhteydessä Niina Marjaseen, niina.marjanen(at)evl.fi, joka toimii Helsingin seurakuntayhtymän yrittäjien tuen hankekoordinaattorina ja osaa kertoa tiloista lisää.

Suuret kiitokset aamupasta ja tutustumiskierroksesta hienosti peruskorjattuun Lauttasaaren Kirkkoon ja sen monitoimitiloihin!

Helsingin Yrittäjät, Lounais-Helsingin paikallisyhdistys