4.3.2019 klo 10:08
Uutinen

Yrittäjien suosittu HULABALOO palaa 18.5.2019

Kuopion Yrittäjät järjestää Hulabaloo-tapahtuman 18.5.2019 klo 17 alkaen Albatrossissa.

Tapahtuman järjesti aiemmin Savon Yrittäjät, viimeksi vuonna 2015. Tapahtuman juontaa Juha Jylhäsalmi ja siellä esiintyy mm. Kuopiosta lähtöisin oleva rap/hip-hop artisti Timi Lexikon, joka on tunnettu mm. kappaleestaan ”Huasteleppa levveemmin”.

Maakunnan yrittäjät osallistuivat joitakin vuosia sitten innolla Savon Yrittäjien noin kymmenen vuoden ajan järjestämään Hulabaloo-tapahtumaan. Parhaimmillaan tapahtuma keräsi reilusti yli 800 yrittäjää Kuopioon kesäkauden avajaisiin.

– Tapahtumaa on kyselty ja varsinkin nuoremmat yrittäjät ovat tätä kaivanneet, joten Kuopion Yrittäjät otti nyt kopin asiasta ja järjestää tapahtuman Hulabaloo goes pink -teemalla Albatrossissa, Kuopion satamassa, kertoo Kuopion Yrittäjien puheenjohtaja Sirpa Karppi.

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti Savon Yrittäjien paikallisyhdistysten jäsenille aveceineen, eli vaikka järjestäjänä on nyt Kuopion Yrittäjät, ovat koko Pohjois-Savon alueen yrittäjät ja yrittäjien ystävät tervetulleita tapahtumaan.

Tapahtumassa osallistujat kiertävät yhteistyökumppaneiden toiminnallisilla rastipisteillä keräten leimoja passeihin. Loppuillan musiikista vastaa suosittu kuopiolainen Rakkauden Ammattilaiset. Luvassa on myös paras asu palkitaan -kilpailu.

Lisätietoja:
Kuopion Yrittäjät
Sirpa Karppi, puheenjohtaja
puh. 050 502 3625