Anton Palmu, Saraste perhepalvelut
Anton Palmu on Saraste perhepalveluiden johtaja.
29.11.2021 klo 09:28
Uutinen

Yrittäjien tapahtumissa osallistujilla on aina jotain yhteistä – “Rakastun omaan firmaani aina uudelleen”

Viikonlopun Yrittäjäristeilyllä kuultiin kiinnostavia puheenvuoroja, mutta tärkeintä on aina kohdata toisia yrittäjiä. Saraste perhepalveluiden johtaja Anton Palmu saa muista oppia ja tukea sekä uusia näkökulmia.

Miksi kuulut Yrittäjiin?

Yrittäjien tapahtumat ovat hyviä välineitä verkostoitua ja jutella muiden kanssa asioista. Rakastun omaan firmaani aina uudelleen. Saan oppia, tukea ja näen oman työni arvon. On motivoivaa nähdä keskustelujen jälkeen oma yritys uudessa valossa. Tapahtumiin voi lähteä yksinkin, koska tietää, että aina löytyy tuttuja ja kaikkien kanssa on jotain yhteistä.

Kerro joku muisto Yrittäjien tapahtumista?

Kun olin nuorempi, olin mukana Nuorten Yrittäjien tapahtumassa Jyväskylässä. Näytin silloin aika paljon tennispelaaja Jarkko Niemiseltä. Yrittäjien puheenjohtaja Petri Salminen oli samoissa juhlissa ja hän näytti urheiluselostaja Tapio Suomiselta, joten meitä kutsuttiin näillä nimillä. Niissä juhlissa tutustuimme ja tervehdimme toisiamme edelleen näillä lisänimillä.

Miltä tuleva vuosi näyttää?

Korona on pakottanut ajattelemaan uudella tavalla ja olemaan reaktiivinen sen suhteen, mitä maailma tarjoaa. On tärkeä pitää itsestään huolta, jotta jaksaa muutoksissa.

Elina Hakola