4.9.2017 klo 09:29
Uutinen

Yrittäjien uuden kampanjan tähtenä maailmanmestari Eva Wahlström

Yrittäjien syksyn jäsenkampanja starttaa maanantaina 4.9. ja se kestää noin kuusi viikkoa. Kampanjan näkyvimpiä osia ovat MM-nyrkkeilijä Eva Wahlströmin tähdittämä mainosfilmi ja mobiilijäsenkortti.

Katso video:

Yrittäjien mainoselokuvassa laiska valmentaja Keijo Jaatinen (Heikki Silvennoinen) saa valmennettavakseen nyrkkeilyn maailmanmestarin Eva Wahlströmin. Mainoselokuvasta on pitkä yli kahden minuutin versio sekä lyhyt 30 sekunnin mainos, jossa painotetaan mobiilijäsenkorttia.

Mainosfilmejä levitetään sosiaalisessa mediassa ja jäsenkampanjasta on myös mainokset omissa printtilehdissä sekä Kauppalehdessä ja Talouselämässä.

Valmentaja Keijo Jaatisen antisankarihahmo on seikkaillut mainosvideoilla jo lätkäkaukalossa, rallipoluilla ja kuntavaaliehdokkaana.

– Keijo Jaatisen tarina on jatkunut vuoden 2016 alusta erinomaisin tuloksin. Mainosvideot ovat tuoneet pelkästään Facebookissa yli 7 miljoonaa näyttöä, yli 35 000 tykkäystä ja yli 10 000 jakoa, kertoo Suomen Yrittäjien markkinointipäällikkö Johanna Hallikainen.

Tarina on kasvanut jokaisessa uudessa mainoksessa, samoin kampanjan huomioarvot ovat nousseet uskomattomiin mittoihin eri kanavissa – ja tuottaneet tuloksia:

– Vuoden 2016 kampanjalähdöt nostivat netin kautta Yrittäjiin liittyneiden jäsenten määrän + 40 % kasvuun edellisvuoteen verrattuna, Johanna Hallikainen painottaa. (JUTTU JATKUU KUVIEN JÄLKEEN)

Mainosfilmiä varten Porvoon Linnankosken lukion juhlasali lavastettiin nyrkkeilyareenaksi.

Uusi kasvo tarpeen

– Jäsenkampanja haluttiin nyt nostaa uudelle tasolle, joten siihen tarvittiin uusi kasvo. Oli hienoa, että saimme maailmanmestari Eva Wahlströmin mukaan tarinaan. Luvassa on kutkuttavaa materiaalia, Johanna Hallikainen kuvailee.

Mainosfilmissä laiska nyrkkeilyvalmentaja Keijo Jaatinen jatkaa tutulla linjallaan toteamalla, että ”sitä jos liikaa yrittää, tulee vaan turpaan ja paha mieli.”

Mutta kuinka Jaatiselle nyt käykään, kun valmennettavana on sähäkkä nyrkkeilyn naisten maailmanmestari? Luvassa on suorastaan tyrmääviä juonenkäänteitä.

Mainoksen lopussa on tuttu iskulause: ”Mitä siitäkin tulisi jos ei olisi yhtään yritystä?”

Mainos kuvattiin 8. kesäkuuta Porvoossa nyrkkeilijöiden harjoitushallilla ja Linnankosken lukion juhlasalissa, johon rakennettiin nyrkkeilykehä ja lavastettiin urheiluareena. Paikalle oli järjestetty myös yleisöä nyrkkeilyotteluun.

Mobiilijäsenkortti 25.9.

Syksyn jäsenkampanjan yhteydessä lanseerataan 25.9. myös mobiilijäsenkortti. Kampanjan aikana jäsenille lähetetään tekstiviesti, jossa kerrotaan uudesta mobiilijäsenkortista.

Mobiilijäsenkortin ansiosta järjestön tarjoamat lukuisat edut kulkevat jatkossa aina jäsenten mukana. Kortilta löytyvät omat tiedot, valtakunnalliset ja alueelliset edut, uutiset ja tapahtumat, viestit sekä yhteystiedot ja linkit.

Jari Lammassaari

jari.lammassaari@yrittajat.fi

Kuvat Leena Niemimäki

leena.niemimaki@yrittajat.fi