1.6.2021 klo 16:48
Uutinen

Yrittäjien uusi jäsenetu: Alennus autojen huoltoleasingiin ja 150 €:n lahjakortti

Suomen Yrittäjien ja kansainvälisen Arval-leasingyhtiön sopimuksen ansiosta Yrittäjien jäsenet saavat sopimuskaudelta merkittävän alennuksen leasingautoiluun – sekä 150 euron polttoainelahjakortin.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Arvalin huoltoleasingissa on kiinteä kuukausihinta ja se sisältää muun muassa rahoituksen, huollot, korjaukset, renkaat ja tieturvan. Palvelupakettiin saa niin halutessaan myös vakuutukset, polttoaineet, ajoneuvoveron ja sijaisauton.

Arval tarjoaa merkittävän hintaedun lisäksi Yrittäjien jäsenille 150 €:n suuruisen polttoainelahjakortin uuden leasingsopimuksen alkaessa. Yhteistyön myötä Yrittäjien jäsenet myös hyötyvät tunnetuimpien merkkien kausittaisista erikoistarjouksista mukaan lukien mm. uuden teknologian sähköautot. Nämä edut ovat vain Yrittäjien jäsenten käytössä. Lisätietoja jäsenedusta sekä esimerkkilaskelmat ovat tarkemmin esiteltyinä jäsenetusivuillamme.

Tarjolla henkilöautoja, pakettiautoja ja sähköautoja – myös käytettyjä autoja

Arval tarjoaa sekä pitkiä että lyhyitä huoltoleasingsopimuksia. Sopimus tehdään yleensä 2–5 vuodeksi. Sen jälkeen yritys voi sopimuksesta riippuen joko jatkaa liisausta tai palauttaa auton. Arvalin leasingtarjonnasta löytyy uusien autojen lisäksi myös käytettyjä autoja.

Arval Oy on merkkiriippumaton leasingyhtiö eli yrittäjä saa juuri sellaisen automerkin, mallin ja varustelun kuin hän itse tai yritys tarvitsee ja haluaa. Arvalin kautta voi liisata niin henkilöautoja, hyötyajoneuvoja kuten pakettiautoja ja sähköautoja. Jäsenetu koskee yritysleasingia ja uusia leasingsopimuksia.

Arval on kansainvälinen leasingyhtiö, jonka toiminta alkoi Suomessa 2012. Yhtiön omistaa ranskalainen pankki BNP Paribas.

Lue lisää jäsenedusta täältä.