5.8.2019 klo 10:14
Uutinen

Yrittäjien varapuheenjohtaja Carita Orlando Yrittäjänaisten toimitusjohtajaksi

Suomen Yrittäjänaisten on nimittänyt uuden toimitusjohtajan, taloushallinnon konsultti, yrittäjä Carita Orlandon.

– Olen todella iloinen, että saamme toimitusjohtajan, jolla on vahva kokemus niin edunvalvonnasta kuin yrittäjyydestä. Caritalla on laajat verkostot ja selkeä kuva järjestömme tavoitteista. Hän on myös itse toiminut paikallisyhdistyksemme puheenjohtajana, joten hän tuntee järjestökentän, Suomen Yrittäjänaisten puheenjohtaja Tiina Koski toteaa.

Orlando on toiminut yrittäjänä vuodesta 2005. Hänen omistamansa tilitoimisto työllisti parhaimmillaan 19 työntekijää. Viimeiset kolme vuotta hän on toiminut taloushallinnon konsulttina.

– Tilitoimistoyrittäjänä pääsin näkemään läheltä erilaisten yrittäjien arkea, haasteita ja onnistumisia. Tunnen niin yksin- kuin työnantajayrittäjän kohtaaman byrokratian, kustannukset, riskit ja ongelmatilanteet. Olen hyvin innoissani aloittaessani Suomen Yrittäjänaisten toimitusjohtajana. Naisvaltaisten alojen ja naisyrittäjien kohtaamat lisähaasteet ja -kustannukset ovat niitä asioita, joiden vähentämiseksi haluan tehdä töitä, sanoo Orlando.

Carita Orlando toimii tällä hetkellä Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajana, pääkaupunkiseudun Yrittäjien puheenjohtajana, Vantaan kaupungin valtuuston varapuheenjohtajana ja Finnveran hallintoneuvoston jäsenenä.

Toimitus

toimitus (at) yrittajat.fi