16.9.2021 klo 12:52
Uutinen

YRITTÄJILLE TARJOLLA TUKEA YRITYSTOIMINNAN HAASTEISSA

Tilanteissa, joissa yrittäjä kaipaa keskusteluapua oman päätöksentekonsa tueksi, tarjolla on asiantuntija-apuja sekä valtakunnallisesti että alueellisesti.

Valtakunnallinen Yritys-Suomi Talousapu- neuvontapalvelu auttaa ja neuvoo talous- ja maksuvaikeuksissa olevia yrittäjiä. Neuvojat ovat yrityksen talouden- ja terveyttämisen asiantuntijoita ja palvelu on käytettävissä arkisin virka-aikana.

Valtakunnallisen palvelun oheen Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ja alueen Yrityskummit ovat käynnistäneet alueellisen Yrittäjän tukiverkko-palvelun. Palvelu on suunnattu kaikille pohjois-pohjalaisille yrittäjille, jotka kaipaavat rinnalleen keskustelijaa ja sparraajaa. Kyseessä on avoin matalan kynnyksen luottamuksellinen palvelu, jossa yrittäjällä on mahdollisuus keskustella mieltä painavista asioista, liittyivätpä ne sitten liiketoimintaan tai omaan vointiin.

Yrittäjä voi ottaa palveluun yhteyttä:

Jos yrityksen taloudellinen tilanne on heikentynytJos oma jaksaminen huolettaaJos kokee olevansa yksin tekemässä päätöksiä ja kaipaa tietoa saatavilla olevista palveluistaJos yrityksen toiminta on vaikeutunut äkillisesti tai pitkään jatkuneista syistä

Mitä tukiverkkopalvelu tarjoaa?

Langan päässä on kuuntelija, jolla on ymmärrystä yrittäjän arjesta ja liiketoiminnan lainalaisuuksista.Yrittäjä saa nopean tilannearvion ensisijaisesti hoidettavasta asiasta ja apua vaihtoehtojen pohtimiseen.Yrittäjä saa ajantasaista tietoa muista palveluista (mm. rahoitus, tervehdyttäminen, saneerausmenettely, omistajanvaihdos, mentorointi, jaksaminen)

Palvelu on maksutonta. Taustalla toimii Yrityskummien lisäksi laaja asiantuntijaverkosto yrittäjää lähellä olevista tahoista.

  • Alueellisen palvelun puhelinnumero on 050 3437 490
  • Yhteydenottopyynnön voi jättää myös sähköisesti www.ppy.fi -sivuilta.

    Lisätietoja:
    järjestöpäällikkö Kirsi Anttila, p. 0500 685 148, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät
    Suomen Yrityskummien Pohjois-Pohjanmaan aluekummi Risto Luttinen, p. 0400 689563
    toimitusjohtaja Marjo Kolehmainen, p. 050 5277 288, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät