Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

20.5.2024 klo 16:08
Uutinen

Yrittäjyyden edistäjä etsinnässä

Kenestä Porvoon ensimmäinen Vuoden Virkamies?

Porvoon Yrittäjät haluaa tuoda esille julkishallinnon työntekijöitä ja heidän saavutuksiaan palkitsemalla yhden Porvoon kuntasektorin ennakkoluulottoman asenteen omaavan työntekijän esimerkillisestä työstä ja toiminnan uudistamisesta yrittämisen ja yrittäjyyden eteen Vuoden virkamies -palkinnolla. 

Vuoden virkamiestä voi ehdottaa kuka vain. Porvoon Yrittäjät ry hakeekin nyt ehdotuksia yrittäjyyden ja yrittämisen eteen työskentelevistä kaupungin palkkalistoilla olevista. Tarkoituksena on antaa tunnustusta ja kiittää henkilöä, joka on erityisesti erottunut yhteistyöstä paikallisten yrittäjien kanssa sekä edistänyt positiivisella panoksellaan paikallista yrityselämää.

Kaupungin virkamiehiä kannustetaan esittämään kollegoitaan, jotka ovat tehneet poikkeuksellista työtä yrittäjyyden tukemiseksi. Ehdotuksissa toivotaan erityisesti esiin nousevan virkamiehen osallistumista ja panosta erilaisiin yrittäjyyttä tukeviin hankkeisiin, aktiivisuutta vuoropuhelussa yrittäjien kanssa sekä kykyä toimia yhteistyön rakentajana kaupungin ja yrittäjäyhteisön välillä.

– Palkittavan virkamiehen tulisi heijastaa sitoutumista ja intohimoa yrittäjyyden edistämiseen sekä kykyä luoda positiivisia vaikutuksia paikalliseen yrityselämään. Haluamme nostaa esille henkilön, joka on osoittanut erityistä ansioitumista yrittäjyyden tukemisessa, Porvoon Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Marina Nyberg kertoo.

Myös yrittäjät ja kuntalaiset voivat tehdä omat ehdotuksensa.

Ehdotuksia yrittäjyyden edistäjäksi voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen porvoon@yrittajat.fi kesäkuun loppuun mennessä. Voittaja valitaan ehdotusten perusteella. Vuoden Virkamies julkistetaan ja palkitaan Yrittäjän päivän tilaisuudessa 5.9.2024.