18.6.2020 klo 14:51
Uutinen

Yrityspalvelut Hämeessä: Jokisen eväät yhteen koriin

Yrityksien tuet ja palvelut ovat olleet levällään kuin kuuluisat Jokisen eväät. Korona vauhditti tavoitetta yhden palveluluukun toteutumisesta. Comppi.fi kokoaa tuet ja neuvot selkokielisiksi uutisiksi.

Hämäläisen korona-exit työryhmän ensimmäinen tavoite on tuoda apua yritysten arkeen ja selviämiseen. Yrittäjien mielestä palveluverkoston on hajanainen ja verkossa oleviin sisältöihin on välillä vaikea luottaa.

– Julkaisimme palvelun keskeneräisenä, jotta käyttäjät voivat vaikuttaa sen kehittämiseen. Palvelussa oleva korona-apu on ajantasaista ja ohjaa yritykset tekemään tukihakemuksen tai linkittää hänet oikean asiantuntijan luokse, selvitysmies Juha Haukka kertoo.

Comppi.fi ohjaa Kanta-Hämeen yrityksiä yrityspalvelujen äärelle ja kriisitilanteissa tärkeiden tukimuotojen hakuprosessiin. Asiantuntija-apu ja informaatiota on löydettävissä aihealueittain ja tarvittaessa yrityksen sijainnin perusteella.

– Tavoitteena on vakiinnuttaa siitä korona-ajankin jälkeen toimiva, kattava palvelumalli, joka auttaa ja tukee yritysten elinvoimaisuuden pyrkimyksiä koko elinkaaren ajan, kuvailee.

Yritysten ongelmakenttä voi vaihdella akuutista tuen tarpeesta laajempiin kehittämissuunnitelmiin. Comppi.fi ei edellytä jäsenyyksiä eikä rekisteröitymistä, vaan se ohjaa helposti ja tasapuolisesti maksuttomiin palveluihin.

Lue myös:

Muita kiinnostavia aiheita