7.3.2017 klo 10:21
Uutinen

Yritystä Stadiin! 2017 tarttuu myyntiin, markkinointiin ja muuttuvaan työhön

Myynti. Markkinointi. Muuttuvat työn markkinat. Näistä aineksista rakentuu kevään kiinnostavin yrittäjyystapahtuma. Helsingin Yrittäjien päätapahtuma palaa juurilleen Hotelli Presidenttiin ja tarjoaa perinteitä noudattaen takuuvarmaa verkostoitumista ja aina uudistuen inspiroivaa sisältöä.

Yritystä Stadiin! järjestetään keskiviikkona 10.5.2017 klo 14­-18 uudistetussa Hotelli Presidentissä.

Tapahtumapäivänä kuulet yrittäjyyden huippuasiantuntijoita, saat hyötytietoa, kontakteja ja uusia elämyksiä. Innostu ja inspiroidu esiintyjiemme myynnin ja markkinoinnin vinkeistä ja muuttuvien työn markkinoiden näkymistä. Tapahtuma on aitiopaikka uusien asiakkaiden löytämiseen ja verkostojen kasvattamiseen.

Nimekkäitä esiintyjiä ja yhteistyökumppanien tietoiskuja!

Yritystä Stadiin! –tapahtuman lavalla nähdään tuotteistaja Jari Parantainen, sosiaalisen ja tunneälykkään myynnin kouluttaja Sani Leino, kulutustutkija, professori Terhi-Anna Wilska sekä tietokirjailija ja kouluttaja Jarkko Kurvinen.

Tule tutustumaan myös yhteistyökumppanien ständeihin, tietoiskuihin ja työpajoihin. Yhteistyökumppanimme ovat paikalla juuri Sinua varten – saat heiltä parhaimmat edut ja ratkaisut yrittäjän arkeen.

MIKÄ YRITYSTÄ STADIIN?

Missä? Hotelli Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsinki
Milloin? Keskiviikkona 10.5. klo 14-18
Kenelle? Yrittäjille ja yrittäjyyttä harkitseville, tuo ystäväsi mukaan!
Osallistumismaksu? Tapahtuma on maksuton.

Ilmoittautuminen ja ohjelma: www.yritystastadiin.fi

Seuraa Yritystä Stadiin! –tapahtumaa somessa:

>> Facebookissa

>> Twitterissä #ys17