23.9.2020 klo 15:50
Uutinen

Yritystä Stadiin -tapahtuma ensimmäistä kertaa virtuaalisena 28.10.2020 – Elämyksellisen päivän esiintyjinä Minna Tervamäki, Jere Hietala, Jenni Janakka, Toivo Koski ja Jenni Sofia

Valttikortteja yrittäjyyteen, uusia kohtaamisia ja elämyksiä! Tule hakemaan uutta virtaa Yritystä Stadiin -yrittäjätapahtumasta, joka järjestetään ensimmäistä kertaa pitkän historiansa aikana täysin virtuaalisesti. Huikean puhujakaartin lisäksi päivän kruunaa Helsingin Yrittäjien Yritystreffit, jonne odotetaan satoja yrittäjiä luomaan uusia kontakteja. Tutustu tapahtuman kärkinimiin, ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan! #YS20

Yritystä Stadiin – perusinfoa

Aika: 28.10.2020 klo 11–15, Yritystreffit klo 15 alkaen
Paikka: virtuaalitapahtuma
Hinta: maksuton
Kenelle: yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille
Ilmoittaudu täältä >>

Yritystä Stadiin -päivän ohjelmassa:

Miten saat yrityksesi tappiot voitoksi? // Toivo Koski kertoo täsmävinkkejä taloudesta

Toivo Koski on isosti arvostettu ja talousasioiden kunkku. Hän on pitkän linjan talouskouluttaja, jolla on pelisilmää yhdistää käytäntöä ja teoriaa yhteen mielenkiintoisella tavalla. Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtumassa Toivo vie kuulijat liiketoiminnan ytimeen ja esittelee keinoja, miten tappiollisen yrityksen tai liiketoiminnan saa käännettyä voittoa tuottavaksi.

>> Toivo Koski esiintyy klo 11.15

Miten hyödynnät tahdonvoimaa yrittäjänä? // Minna Tervamäki johdattaa pelkojen ja vastoinkäymisten voittamiseen

Minna Tervamäki on Suomen menestyneimpiä tähtitanssijoita, joka teki yli 20 vuoden uran Suomen Kansallisbaletissa. Tanssijakuningatar on matkallaan kohti unelmiaan kokemuksen kautta kerryttänyt arvokasta tietoa, joka on johdattanut hänet alansa huipulle ja pitänyt hänet siellä. Minnan ura jatkuu edelleen tanssijana, koreografina ja yksityisyrittäjänä. Inspiroivassa puheenvuorossaan Minna kertoo tahdonvoimasta, pelkojen ja vastoinkäymisten voittamisesta.

>> Minna Tervamäki esiintyy klo 12.00

Miten löydät oman potentiaalisi? // Jenni Janakka kannustaa yrittäjiä omien vahvuuksien etsimiseen

Jenni Janakka on kirjoittaja, puhetaiteilija ja yrittäjä. Hänen perustamansa Röyhkeyskoulu on saavuttanut supersuosion ympäri Suomea. Jennin jokerimaisen terävä ja oivaltava huumori on tullut tutuksi Nelosen Hyvät ja huonot uutiset –ohjelmasta, jota hän on käsikirjoittanut sekä ohjannut. Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtumassa Jenni puhuu ja opastaa yrittäjän oman potentiaalin löytämisestä ja esiintuomisesta.

>> Jenni Janakka esiintyy klo 12.40

Miten mielenhallinnan taito voi olla sinun supervoimasi yrittäjänä? // Jenni Sofia luo katsauksen mielenhallinnan taitoihin yrittäjän työssä

Jenni Sofia on yritysmaailman mielen sparraaja, mentalisti ja yrittäjä. Mielen valmennus on mielen treenaamista: henkisen suorituskyvyn ja mielen voimavarojen vahvistamista. Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtumassa mielenhallinnan kuningatar Jenni saa yrittäjien stressikäyrät taianomaisesti alenemaan ja opastaa siihen, miten voit hyödyntää mielen voimaa arjessasi.

>> Jenni Sofia esiintyy klo 13.20

Miten voit menestyä yrittäjänä? // Jere Hietala avaa näkymiä yrittäjän matkasta – ylä- ja alamäkineen

Jere Hietala on kansainvälisesti palkittu mainoskuvaaja, sarjayrittäjä ja seikkailija, jolla on monta tarinaa kerrottavanaan. Jere on elämänsä aikana kokenut monta käännettä ja seikkailuja – hänen tarinansa on kuin sydänkäyrä ylös ja alaspäin kulkevaa liikettä. Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtumassa korttipakan jätkä eli Jere johdattaa kuulijat menestyksen polulle.

>> Jere Hietala esiintyy klo 14.00

Ässiä hihassa ja jokerihetkiä yleisölle – Juontajaduo Joni Pakanen ja Rudi Rok pitävät yrittäjät menossa mukana

Ohjelman aikana yleisöä viihdyttää hulvaton juontajakaksikko taikuri Joni Pakanen ja ääniakrobaatti Rudi Rok. Tältä duolta ei mielikuvitus ja kortti- ja taikatemput lopu kesken!

>> Joni Pakanen ja Rudi Rok juontavat tapahtuman ja viihdyttävät yleisöä ohjelman tauoilla

Verkostoitumisesta virtaa! Yritystreffeillä panostetaan kohtaamisiin

Yritystä Stadiin -tapahtuman keskiössä on ollut vuosien varrella aidot kohtaamiset yrittäjien kesken. Tänä vuonna yrittäjät pääsevät tutustumaan toisiinsa tehokkaasti ja ajan hengessä virtuaalisilla Yritystreffeillä. Pelin henki on se, että voit sopia yksittäisiä 10 minuutin treffejä sinulle sopivien kontaktien kanssa. Tervetuloa laajentamaan omia verkostojasi!

Yritystreffit järjestetään Yritystä Stadiin -ohjelman jälkeen klo 15 alkaen ja siihen on erillinen ilmoittautuminen (HUOM! Ilmoittaudu mukaan 27.10.2020 mennessä, ilmoittaudu täältä). Yritystreffeille odotetaan satoja yrittäjiä, olethan sinäkin tulossa? Seuraa viestintäämme.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLTÄ >>
TUTUSTU OHJELMAAN >>

Yritystä Stadiin on Helsingin Yrittäjät ry:n vuosittainen suurtapahtuma yrittäjille ja yrittäjyyttä harkitseville. Inspiroivien puhujien lisäksi tapahtuma tarjoaa hyötytietoa ja mahdollisuuden tehokkaaseen verkostoitumiseen Yritystreffeillä. Vuonna 2020 Yritystä Stadiin -virtuaalitapahtuman järjestää Helsingin Yrittäjät yhdessä yhteistyökumppaneiden ja Vahva yrittäjyys -ESR-hankkeen kanssa. Tapahtuman pääyhteistyökumppani on Elisa Oyj.