Jäsenedut

Pirkanmaan Yrittäjien jäsenenä olet oikeutettu lukuisiin palveluihin ja etuihin. Yhdellä jäsenmaksulla saat käyttöösi sekä paikalliset, alueelliset että valtakunnalliset yrittäjäjärjestön palvelut ja edut.

Saadaksesi edut käyttöösi tarvitset voimassa olevan Suomen Yrittäjien jäsenkortin tai mobiilikortin, jossa on jäsennumerosi. Esitä kortti aina pyydettäessä. Jäsennumero on mainittava etujen yhteydessä sitä kysyttäessä. Tarvittaessa on käytettävä myös edunmyöntäjän tuotetunnusta tai varausnumeroa. Polttoaine-edut öljy-yhtiön yritysluottokortilla, lisäksi käteisalennus Teboilista ja Nesteeltä Suomen Yrittäjien jäsenkortin magneettijuovalta.

Mercell Hankintavahti Joustava -palvelupaketti Pirkanmaan Yrittäjien jäsenille erityishintaan 19,50 €/kk (norm. 46 €/kk). Palvelusta kiinnostunut, ota yhteyttä Mercelliin joko sähköpostitse suomi@mercell.com tai täytä yhteydenottolomake nettisivuilla osoitteessa www.mercell.fi. Sopimusehdot osoitteessa mercell.fi ja lisätietoa antaa myös yrityksen asiakaspalvelu puh. 02 0752 8600.

Huippuetu jäsenillemme! Pirkanmaan alueella monet yrittäjävetoiset K-Supermarket-, K-Market-, Neste K -, K-Rauta- ja KooKenkä-kauppiaat tarjoavat Pirkanmaan Yrittäjien jäsenille tuotteitaan etuhintaan!

Näytä Suomen Yrittäjien jäsenkorttisi heti kassalle tullessasi. Alennusta ei myönnetä jälkikäteen. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Tiedot edun myöntävistä kaupoista päivittyvät tälle sivulle, tarkista aina voimassa olevat edut tältä sivulta. Klikkaamalla kaupan nimeä, pääset kaupan omille nettisivuille.

Edun saat seuraavista toimipaikoista näyttämällä kassalla Yrittäjien jäsenkorttia (tavallista muovikorttia tai puhelimessa olevaa mobiilikorttia):

Intersport

Intersportissa saat 10 prosentin jäsenedun   kaikista tuotteista lukuun ottamatta polkupyöriä ja sykemittareita. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Tuotteet, joista saa alennuksen, eivät kerrytä plussapisteitä.

Intersport Ideapark
Intersport Koskikeskus
Intersport Lielahti

K-Supermarket

K-Supermarketeista saat 5 prosentin jäsenedun elintarvikkeista ja lisäksi plussapisteet Plussa-kortilla kertaostoista Yrittäjä-korttia kassalla näyttämällä.  Etu ei koske K-Plussa-tarjouksia, äidinmaidonkorvikkeita, tupakka-, alkoholi-, nikotiini-, pantti-, Postin ja Veikkauksen tuotteita, tuotemaisia palveluita. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Akaa:
K-Supermarket Akaa

Hämeenkyrö:
K-Supermarket Hämeenkyrö

Ikaalinen:
K-Supermarket Komppi

Nokia:
K-Supermarket Löytis

Parkano:
K-Supermarket Parkano

Pälkäne:
K-Supermarket Pälkäne

Sastamala:
K-Supermarket Torikeskus

Tampere:
K-Supermarket Kaukajärvi

Urjala:
K-Supermarket Mari

Virrat:
K-Supermarket Virrat

K-Market

K-Marketeista saat 5 prosentin jäsenedun elintarvikkeista ja lisäksi plussapisteet Plussa-kortilla kertaostoista Yrittäjä-korttia kassalla näyttämällä. Etu ei koske K-Plussa-tarjouksia, äidinmaidonkorvikkeita, tupakka-, alkoholi-, nikotiini-, pantti-, Postin ja Veikkauksen tuotteita, tuotemaisia palveluita. Muista käyttää myös Plussa-korttia. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Akaa:
K-Market Maukas

Hämeenkyrö:
K-Market Kyröskoski

Lempäälä:
K-Market Lempäälä
K-Market Lähdetie

K-Market Vanattarantie

Mänttä-Vilppula:
K-Market Länsi-Koskela
K-Market Mustalahti
K-Market Ruokapaletti

Nokia:
K-Market Harjuniitty
K-Market Koskenmäki
K-Market Linnavuori
K-Market Maununkatu
K-Market Myllyhaka

Pirkkala:
K-Market Kyösti

Pälkäne:
K-Market Järvikansa

Sastamala:
K-market Häijää
K-Market Raivio
K-Market Suodenniemi
K-Market Vammala
K-Market Äetsä

Tampere:
K-Market Herkkupuoti
K-Market Ilmarinkatu

K-Market Kalkku
K-Market Kattimatti
K-Market Kissanmaa

K-Market Lamminpää
K-Market Lentävänniemi
K-Market Mestari

K-Market Multisilta
K-Market Pohtola
K-Market Tampereen asema
K-Market Tesomajärvenkatu
K-Market Tieteenkatu
K-Market Tullintori
K-Market Vehmainen
K-Market Vellamonkatu
K-Market Virontörmänkatu
K-Market Vuores
K-Market Ylioppilaankatu

Urjala:
K-Market Pikku-Leevi

Vesilahti:
K-Market Narva
K-Market Vesilahti

Ylöjärvi:
K-Market Asuntila
K-Market Kuru
K-Market Siivikkala

Neste K ja Neste Liikenneasemat

10 % jäsenetu kahvilan ja ravintolan tuotteista sekä autopesusta. Tuotteet, joista saa alennuksen, eivät kerrytä plussapisteitä. Etu ei koske K-Plussa -tarjouksia. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Akaa
Neste Toijala

Lempäälä
Neste Lempäälä Mantunkulma (paikallinen jäsenetu -25 % autopesusta)

Nokia:
Neste K Ilkantie

Sastamala:
Neste Häijää

Tampere:
Neste K Kekkosentie
Neste K Lielahti

Pirkanmaan Yrittäjät ja KTI Laskutus oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä KTI Laskutuksen asiantuntijat neuvovat Pirkanmaan Yrittäjien jäseniä veloituksetta. Neuvonnan piiriin kuuluvat perintään liittyvät asiat:

  • oikea laskun lähetystapa
  • muistutuskäytäntö
  • asiakkaan kanssa tehtävät maksusuunnitelmat
  • perintäkäytäntö
  • oikeudellinen perintä

KTI Laskutus oy tarjoaa myös 50 % edun laskurahoitus-palvelun vuosittaisesta hallinnointimaksusta. Maksu muodostuu yrityskohtaisesti palvelun sisällön mukaan.

Laskurahoituksella saat rahat heti, etkä vasta eräpäivänä. Laskurahoitus auttaa nopeuttamaan kassankiertoa ja vapauttaa rahaa seuraaviin tarpeisiin. Palvelu sopii erinomaisesti toimialoille, joilla on perinteisesti pitkät maksuajat. Laskurahoituksen voit aloittaa tai lopettaa milloin vain, ja palvelu räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Lisätietoa palvelusta: https://ktilaskutus.fi/laskurahoitus/

Ota yhteyttä täällä >>

tai ole suoraan yhteydessä yhteyshenkilöön:

Antti Karhu
p. 050 440 9808
antti.karhu@ktilaskutus.fi

Elisa tarjoaa jopa satojen eurojen arvoisia etuja Suomen Yrittäjien jäsenille.

Saat muun muassa alennusta matkapuhelinliittymistä, mobiililaajakaistasta ja yritysnumeroista sekä kuukausittain vaihtuvan laite-edun.

» Tutustu jäsenetuun

Saat kotimaisten yritysten perustiedot maksutta soittamalla Pirkanmaan Yrittäjien toimistoon p. 03 251 6500.

Niemi Palvelut Oy tarjoaa Pirkanmaan Yrittäjien jäsenille 5% alennuksen muuttopalveluista ja 15% alennus vuokratuotteista.

Lisätiedot: p. 020 554 5620.

Sähkötarjous Pirkanmaan Yrittäjien jäsenille: perusmaksu ensimmäisen 6 kk:n ajan 0 euroa (norm. 5 €/kk)

Lisätiedot: www.leppakoski.fi/yrittaja

Metro-tukku

Tarjoamme kaikissa Metro-tukuissa 5 %:n alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Alennus ei koske tupakka- eikä alkoholi- ja panimotuotteita, pantteja ja palveluveloituksia. Edun saa kassalla jäsenkortin esittämällä. Lisätietoja Metro-tukuista: puhelin 0200 50 200, www.emetro.fi

Kespro

Tarjoamme 5 %:n alennuksen Kespron Tampereen noutotukun (Mäntyhaantie 16, Tampere) normaalihintaisista tuotteista. Alennus ei koske tupakka- eikä alkoholi- ja panimotuotteita, pantteja ja palveluveloituksia. Edun saa jäsenkorttia esittämällä Kespron noutotukun infossa. Lisätietoja: Kespro Tampereen noutotukku puh. 01053 25540 tai sähköpostitse kespro.tampere@kesko.fi