Suomen Yrittäjät
Jäsenedut
Hostingpalvelu Kausietu, Liittymät, verkko- ja IT-palvelut

Huolenpitopalvelu verkkosivuillesi nyt -30 %

Edun voimassaoloaika:
Valtakunnallinen

Autamme yrityksiä menestymään ja näkymään vaivatta verkossa. Tarjoamme luotettavat ja helppokäyttöiset kotisivut, webhotellit ja verkkotunnukset. Suomenkielinen asiakaspalvelumme on aina valmiina tukemaan sinua.

Tarjoamme 30 % kausialennuksen Yrittäjien jäsenille huolenpito-palveluistamme.

Huolenpitopalvelumme varmistaa, että WordPress-sivustosi pysyy turvallisena ja toimivana. Huolehdimme säännöllisistä WordPress-versiopäivityksistä ja tarkistamme sivustosi toimivuuden päivitysten jälkeen. Tarjoamme myös apua ongelmatilanteissa ja jatkuvaa tukea sivuston ylläpidossa, jotta voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen ilman huolta.

Yrittäjien jäsenenä saat 30 %:n kausialennuksen huolenpito-palveluistamme.

Jäsenetu on tarkoitettu kaikille valtakunnallisesti Suomen Yrittäjien jäsenille. Etua voi hyödyntää niin yrityksen tai henkilökohtaisiin tarpeisiin.

Tarkemmat tiedot ja ohjeet jäsenedun lunastamiseen saat kirjautumalla jäsenpalveluun.

Hostingpalvelu

Hostingpalvelu on tarjonnut laadukkaita hosting-palveluita yksityisille ja yritysasiakkaille jo vuodesta 2008. PK-yritykset on suurin asiakasryhmämme. Ylläpidossamme on noin 47 000 domainia, ja olemme Suomen suurimpia verkkotunnusvälittäjiä. Asiakkaita meillä on yli 22 000.

Hostingpalvelu on osa Loopia Groupia, jonka omistama Loopia on Ruotsin johtava ja pitkäikäisin hosting-palveluiden tarjoaja. Loopia Group tarjoaa palveluita Ruotsin ja Suomen lisäksi Norjassa, Tsekissä, Serbiassa, Unkarissa ja Slovakiassa.

Hostingpalvelu on saanut The Green Web Foundationin tunnustuksen ympäristövastuullisena palveluntuottajana. Käytämme 100 % uusiutuvaa energiaa. Kiinnitämme myös huomiota palvelimien energiatehokkuuteen, joten konesaleissamme käytetään kaukojäähdytystä ja palvelimien tuottama lämpöenergia hyödynnetään kaukolämmöksi. 

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme