Mies käärii hihat
Neuvontapalvelut
Keski-Suomen Yrittäjät

Keski-Suomen alueellinen neuvontapalvelu

Keski-Suomen Yrittäjien jäsenenä saat maksutonta puhelinneuvontaa alueellisilta asiantuntijoiltamme. Voit soittaa neuvontapalveluun, kun haluat keskustella asiantuntijan kanssa suunnittelu- tai päätöksentekovaiheessa olevasta asiasta tai jos tarvitset apua ongelmatilanteeseen. Palvelu on tarkoitettu vain jäsenyrityksille, joten kerrothan jäsennumeron soittaessasi. Saat veloituksettoman noin puolen tunnin mittaisen kartoituksen niistä toimenpiteistä, joihin tilanteessasi voi ryhtyä.

Seuraavat keskisuomalaiset neuvontapalvelukumppanimme palvelevat erilaisissa liiketoimintaan liittyvissä asioissa:

Martti Jantunen
asianajaja, varatuomari, KTM
p. 040 501 1762, martti.jantunen (at) janlex.fi

Juha-Pekka Siltala
asianajaja, DI
p. 040 500 5557, juha-pekka.siltala (at) janlex.fi

Nina Kaartinen
asianajaja, KTM
p. 040 501 0112, nina.kaartinen (at) janlex.fi

Toimiston yhteystiedot
Väinönkatu 36 bB, 2. kerros, 40100 Jyväskylä
p. 020 754 5130, toimisto (at) janlex.fi
www.janlex.fi

 • Urakkasopimukset – ja rakentamisoikeus, yritysjuridiikka,  yrityssaneeraus ja konkurssit, yritysten riita- ja rikosoikeudenkäynnit, välimiesmenettely, liikehuoneiston vuokra-asiat, työoikeus, hallinto-oikeudelliset asiat,  ja yleisjuridiikka.
 • Tarjoamme juridiikan palveluita laaja-alaisesti yrityselämän ja yrittäjien yksityiselämän eri tilanteisiin. Erityisenä osaamisalueena urakkasopimusasiat sekä  yrityssaneeraus- ja konkurssiasiat. Oikeudellista asiantuntemustamme täydentää juristiemme kaupallinen ja teknillinen koulutus. Olemme jo vuosien ajan olleet keskisuomalaisten yrittäjien luotettava kumppani niin laajoissa kuin pienemmissäkin toimeksiannoissa.

Marja-Liisa Järvinen
p. 0500 542 766, marja-liisa.jarvinen (at) winlaw.fi

Toimiston yhteystiedot
Piippukatu 11, 40100 Jyväskylä
www.winlaw.fi

 • Työelämän juridiikka ja TES-neuvonta, yritysjuridiikka ja yleisneuvonta, sukupolven- ja omistajanvaihdokset, markkina-, teollis- ja kilpailuoikeus; julkiset hankinnat, kilpailuneutraliteetti- ja valtiontukiasiat, riidan ratkaisu; sovittelu, välimiesmenettely, asianajo yleisissä tuomioistuimissa.
 • Yrityksemme tarjoaa monipuolisia oikeudellisia palveluita joustavasti, tehokkaasti ja laadukkaasti. Osaamisemme perustuu alueellisesti vahvoihin verkostoihin, asiakkuuksiin ja kokemukseen.

Teppo Laine
p. 040 047 4074, teppo.laine (at) legistum.fi

Toimiston yhteystiedot
Kauppakatu 28 A 55, 40100 Jyväskylä
Sivulantie 11, 43100 Saarijärvi
p. 020 742 4460, toimisto (at) legistum.fi
www.legistum.fi

 • Työelämän juridiikka ja TES-neuvonta, yritysjuridiikka ja yleisneuvonta, sopimusoikeus, verotus, ulkomaankauppa, maksukyvyttömyys, ympäristöasiat, sukupolven- ja omistajanvaihdokset, koulutus, markkina-, teollis- ja kilpailuoikeus
 • Asianajotoimisto Legistumilla on asianajotoimisto seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Jyväskylä, Seinäjoki, Saarijärvi ja Tallinna. Palvelemme pääasiassa yrityksiä ja yksityishenkilöitä ympäri Suomea, mutta asiakkainamme ovat myös useat julkisen sektorin toimijat. Asianajotoimisto Legistumin päätoimialoja ovat yritysjuridiikka, kiinteistöoikeus sekä perhe- ja perintöoikeus. Tarjoamme myös moniin juridiikan aloihin kuuluvaa lakikoulutusta koulutuskumppaniemme kautta. Teemme lisäksi yhteistyötä useiden järjestöjen kanssa.

Juuso Tuppurainen
juuso.tuppurainen (at) projuridica.fi

Aino-Kaisu Renko
aino-kaisu.renko (at) projuridica.fi

Toimiston yhteystiedot
Piippukatu 11 (Innova 1), 40100 Jyväskylä
p. 020 7551 490
www.projuridica.fi

 • Kotimainen ja kansainvälinen sopimusoikeus, teknologiajuridiikka ja IPR-oikeus, tietosuoja, yhtiöoikeus ja yritysjärjestelyt, työoikeus, oikeudenkäynnit ja sovintomenettelyt, kiinteistö- ja rakentamisoikeus, energia-alan juridiset kysymykset
 • Tarjoamme vaativan liikejuridiikan ja riitojen ratkaisun palvelut Jyväskylästä. Asianajotoimisto Pro Juridica Oy aloitti Jyväskylässä 1.4.2017 siirryttyämme yhtiön palvelukseen. Asiakas- ja yhteistyösuhteemme Keski-Suomessa ovat pääosin pitkäaikaisia. Iso osa toimeksiannoistamme on luonteeltaan kansainvälisiä. Toimittuamme aiemmin ison asianajotoimiston palveluksessa tunnemme kotimaisen ja kansainvälisen liikejuridiikan toimintakentän.

Johanna Toiviainen
johanna (at) asianajotoimistotoiviainen.fi

Toimiston yhteystiedot
Lutakonaukio 1, 40100 Jyväskylä
p. 050 5857760
www.asianajotoimistotoiviainen.fi

 • Työoikeus
 • Liikejuridiikka
 • Riitojen ratkaisu ja oikeudenkäynnit
 • Välimiesmenettely
 • Kiinteistö- ja rakennusoikeus
 • Yhtiö- ja sopimusoikeus

Elina Saari
asianajaja
p. 050 336 9326, elina.saari (at) urtti.fi

Eero Urtti
OTM
p. 044 222 3898, eero.urtti (at) urtti.fi

Toimiston yhteystiedot
Kauppakatu 27 A 7, 40100 Jyväskylä
www.urtti.fi

 • Työelämän juridiikka ja TES-neuvonta, liike-elämän riita- ja rikosoikeudenkäynnit, kiinteistö- ja rakentamisoikeus, yritysjuridiikka ja yleisneuvonta, maksukyvyttömyys, saneeraukset ja konkurssit, ympäristöoikeus ja hallintovalitukset
 • Osakkaillamme on erityisosaamista liike-elämän riitojen ratkaisusta ja korkealaatuisten liikejuridiikan palveluiden tarjoamisesta. Vahvuutenamme on keskisuomalaisten yritysten toimintakentän tunteminen ja asiakaslähtöinen työskentelymalli

Sakari Oikarinen
p. 046 921 6060, confidentum (at) gmail.com

Toimiston yhteystiedot
Crazy Town, Kauppakatu, 40100  Jyväskylä
www.confidentum.fi

 • Sukupolvenvaihdos
  Nuoren ja vanhan sukupolven päämääränä on perheen yrityksen jatkuvuus – aina prosessi ei ole yksiselitteinen vaan monien asioiden sulatusuuni, jossa on hyvä käyttää objektiivista ulkopuolista alan ammattilaista suunnittelussa, neuvotteluissa ja toteutuksessa
 • Omistusjärjestelyt
  Toimin neuvonantajana omistusjärjestelyissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Saat käyttöösi yli 20 vuoden kokemuksen sekä kansainvälisen kontaktipinnan.

Toimiston yhteystiedot
Vesa Kokko
Puistokatu 21, 40200  Jyväskylä
p. 040 900 2036, vesa.kokko (at) eversheds.fi
www.eversheds.fi

 • Palveluksessa yli 150 asiantuntijaa eri oikeuden aloilta ja IPR -asioissa
 • Yritysjuridiikka, sopimusoikeus, työoikeus, oikeudenkäynnit, verotus, ulkomaankauppa, maksukyvyttömyys; saneeraukset ja konkurssit, sukupolven- vaihdokset,  markkina-, teollis- ja kilpailuoikeus, tavaramerkit, domainit sekä myös patentit ja hyödyllisyysmallit.
 • Yritysten arvonmääritykset, myynnit sekä osto.

Toimiston yhteystiedot
Vasarakatu 1, 40320 Jyväskylä
p. 010 2292850 (keskus) / Asiamiehet Kurkinen, Kuivala, Karjalainen ja Helke
www.kespat.fi

 • Markkina-, teollis- ja kilpailuoikeus, teollisoikeus pääsuuntana
 • Patenttitoimisto Kespat Oy hoitaa patentti- malli- ja tavaramerkkisuojauksia. Teemme suojahakemukset ja hoidamme ne virastoprosessien läpi Suomessa ja ulkomailla. Teemme ennakkotutkimuksia ja teollisoikeusriidoissa olemme asiakkaan apuna.

Jussi Ranta-Korpi
p. 020 760 3155, jussi.ranta-korpi (at) kpmg.fi

Toimiston yhteystiedot
Innova 4, Lutakonaukio 1, 40100 Jyväskylä
home.kpmg.com/fi/fi/home

 • Työelämän juridiikka ja TES-neuvonta, yritysjuridiikka ja yleisneuvonta, sopimusoikeus, verotus, ulkomaankauppa, sukupolven- ja omistajanvaihdokset, koulutus, markkina-, teollis- ja kilpailuoikeus
 • KPMG Oy Ab on Suomen johtavia asiantuntijaorganisaatioita. Palveluihimme kuuluvat tilintarkastus-, vero-, laki- ja neuvontapalvelut

 

Riitta Ulvinen
aluejohtaja Keski-Suomi KHT, partneri
p. 020 787 7662, riitta.ulvinen (at) fi.pwc.com

Jukka-Pekka Vihinen
toimistonjohtaja KHT
p. 020 787 7534, jukka-pekka.vihinen (at) fi.pwc.com

Tero Malmivaara
VT, OTM
p. 020 787 7684, tero.malmivaara (at) fi.pwc.com

Toimiston yhteystiedot
Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
www.pwc.fi

 • Työelämän juridiikka ja TES-neuvonta, yritysjuridiikka ja yleisneuvonta, sopimusoikeus, verotus, ulkomaankauppa, maksukyvyttömyys, ympäristöasiat, sukupolven- ja omistajanvaihdokset, koulutus, yrittäjän sosiaaliturva, markkina-, teollis- ja kilpailuoikeus
 • PwC Suomi on vastuullinen suomalainen työnantaja, joka kuuluu kansainväliseen 157 maassa toimivaan PwC-ketjuun. Suomessa meitä on yli 930 asiantuntijaa ympäri maan. Autamme yrityksiä kasvamaan, toimimaan tehokkaasti ja raportoimaan luotettavasti jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Tarkoituksenamme on rakentaa yhteiskuntaan luottamusta ja ratkaista asiakkaidemme merkittävimpiä ongelmia.
 • Keski-Suomen Yrittäjien jäsenille -10 % etu toimeksiannoista

Palvelupiste
Torikulma, Asemakatu 12, 40100 Jyväskylä
Soita palvelunumeroon 0600 95 050 (hinta 1,48 € /min. + pvm/mpm).

Puhelimitse voimme kartoittaa tilannetta, auttaa tietoteknisissä ongelmatilanteissa ja tarvittaessa ottaa etäyhteyden laitteeseesi ja näin pääset tehtävissä eteenpäin. Palvelemme arkisin klo 9-17. Vaihde 040 750 7550, info (at) kotidata.fi.
www.kotidata.fi

 • Neuvontapalvelun kautta autamme yrittäjää esim. laitehankinnoissa, neuvomme muutostarpeissa ja ongelmatilanteissa, uusien sovellusten käyttöönotoissa, sekä mitä erilaisimmissa vianselvityksissä. Mikäli ongelma ei ratkea neuvontapalvelumme avulla, voimme tarjota palvelua paikan päällä yrityksessä tai palvelupisteellämme erillisen hinnaston mukaan.
 • Suomen Kotidata Oy on v. 2008 perustettu tietotekniikan tukipalveluja tarjoa yritys, joka palvelee ja auttaa kuluttaja- ja yritysasiakkaita jo 14 paikkakunnalla valtakunnallisesti.
 • Keski-Suomen Yrittäjien jäsenille -10 % etu toimeksiannoista palveluhinnoista
Suomen Yrittäjien valtakunnallinen lakineuvonta

Suomen Yrittäjien valtakunnallinen lakineuvonta

Yrittäjien valtakunnallinen lakineuvontapalvelu tarjoaa maksutta neuvontaa Yrittäjien jäsenille. Kysy esimerkiksi työlainsäädännöstä, verotuksesta tai muusta yritystoimintaasi liittyvästä. Valtakunnallinen neuvontapalvelu palvelee arkisin klo 8-18 numerossa 09 229 222. Varaudu kertomaan jäsennumerosi.

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme