Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

TE-toimisto ja ELY-keskus aloittavan yrityksen tukena

TE-toimisto ja ELY-keskus aloittavan yrityksen tukena

Aika

21.9.2021 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Oletko kiinnostunut työllistymään yrittäjänä? Kaipaatko tukea tai lisää osaamista yritystoiminnan alkutaipaleella? TE-toimisto ja ELY-keskus tukevat yrityksiä monipuolisesti sen elinkaaren ja kasvun eri vaiheissa. Koulutuksessa saat tietoa starttirahasta sekä muista julkisista yritystoiminnan alkuvaiheen tukimahdollisuuksista.

Koulutuksen sisältöä

  • Alkavan yrittäjän neuvonta ja starttiraha
  • Aloittavan yrittäjän osaamisen kehittäminen ja tuki
  • Maaseuturahoituksen perustamistuki aloittavalle yrittäjälle
  • Nuoren yrityksen tukimahdollisuudet kasvun tielle

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Koulutus on tarkoitettu yritystoimintaa suunnitteleville henkilöille tai yritystoimintansa alkutaipaleella oleville yrittäjille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-toimiston ja ELY-keskuksen kanssa. Koulutuksen aikana on mahdollista kysyä kysymyksiä kirjallisesti. Koulutus on avoin kaikille kohderyhmään kuuluville ja maksuton.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. 

Koulutus tallennetaan ja tallenne sekä materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille parin päivän sisällä koulutuksesta.


Kysyttävää? Lisätietoja sähköpostitse   tai puhelimitse 09 229 229 62.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity