Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yrittäjän työttömyysturva

Kun kauppa ei kannata – yrittäjän turva vaikeina aikoina

Kun kauppa ei kannata – yrittäjän turva vaikeina aikoina

Paikka

koulutustallenne

Hinta

Maksuton
Koulutustallenne

Millainen on yrittäjän sosiaaliturva, kun firmalla ei menekään hyvin? Voiko yritystoimintaa jatkaessa saada tukea, että saa voita leivän päälle? Milloin yrittäjä voi saada työttömyysturvaa? Mm. näihin kysymyksiin saat vastauksia tässä koulutuksessa.

Koulutus on tarkoitettu kaikille yrittäjille, joita aihepiiri kiinnostaa ja jotka haluavat lisätietoa käsiteltävistä aiheista.

TILAA TALLANNE TÄSTÄ

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Suomen Yrittäjien ja Yrittäjäkassan kanssa ja se on avoin ja maksuton kaikille kohderyhmään kuuluville.

Puhujina työmarkkina-asioiden päällikkö Harri Hellstén Suomen Yrittäjistä ja työttömyysturva-asiantuntija Teemu Ariluoma Yrittäjäkassasta

Harri Hellstén on toiminut Suomen Yrittäjissä juristina yli 10 vuoden ajan neuvoen ja kouluttaen yrittäjiä heidän sosiaaliturvassaan sekä pyrkien vaikuttamaan siihen, että yrittäjilläkin olisi oikeus toimeentulon turvan, kun elämä yllättää.

Teemu Ariluoma on työttömyysturva-asioiden rautainen ammattilainen. Kokemusta työttömyysturvan toimeenpanijana hänelle on karttunut niin yrittäjä- kuin palkansaajakassan puolelta.  Puheessaan hän pyrkii avaamaan työttömyysturvajärjestelmän pykäläviidakon selkokielisesti.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse   tai puhelimitse 09 229 229 62.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity